Новости Студентски профил Moodle

Гостујуће предавање / Директор HR сектора Procredit банке / Пријава


17. Октобар 2019 / 20:24    2083 Views  

Центар за каријерно вођење Факултета за примењени менаџмент, економију и финансије - МЕФ позива све студенте на гостујуће предавање шефа одељења HR сектора Pro Credit банке – Драгана Решчика, које ће се одржати у среду, 23.10.2019. године на МЕФ факултету. Драган Решчик поседује вишегодишње искуство у селекцији кандидата на интервјуима за посао као и у професионалном усмеравању и развоју људских ресурса.

МЕФ факултет - Гостујуће предавање

На самом предавању можете чути корисне информације о њиховом програму Onboarding Processсвојеврсној обуци пословања у циљу селекције и запошљавања кадрова. Обука је намењена квалификованим професионалцима али и свежим дипломцима са различитих универзитета. Onboarding Process је улазна и полазна тачка у Pro Credit банци и представља јединствено каријерно искуство и одскочну даску у даљем усавршавању.

Учесницима је дата прилика да науче алате основних принципа банкарства, друштвене одговорности и финансијског образовања, као и јасно разумевање улоге коју игра финансијско посредовање и њено дејство на привреду једне земље. Овај програм пружа јединствену прилику учесницима и банци да провере ваше личне квалитете и да ли одговарају посебном „начину рада у Pro Credit банци“. Квалитет програма за регрутовање и непрекидна обука коју спроводе биће Вам од помоћи да постигнете изванредне оперативне вештине неопходне за деловање у овом сектору пословања.

Предстојеће предавање је одлична прилика да спознате који су захтеви организација приликом одабира запослених са становишта менаџера људских ресурса. Сви заинтресовани студенти могу се пријавити и резервисати своје место путем е-mail-а: karijernovodjenje@mef.edu.rs. Дођите да се дружимо, сазнамо нешто ново, чујемо иновативне програме и себи отворимо врата ка блиставој каријери!


Повезане странице