Новости 1 Студентски профил Moodle

Свечани пријем МЕФ студентске генерације 2019/2020. / Извештај


04. Октобар 2019 / 13:46    1176 Views  

Факултет за примењени менаџмент, економију и финансије – МЕФ са задовољством је и ове године дочекао нову генерацију студената. Новоуписани студенти на сва три смера основних академских студија – Менаџмент, Економија и финансије и Информационе технологије су се 30. септембра у 9 часова окупили у Амфитеатру МЕФ-а како би заједно започели пут студирања и професионалног усавршавања. Насмејани, многобројни и узбуђени, провели су свој први наставни дан упознавајући се са предстојећим изазовима.

МЕФ факултет - Асистент у сектору маркетинга

Сарадник у настави и маркетинг менаџер МЕФ-а, Дина Лазаревић поздравила је студентску генерацију 2019/2020. године захваливши им на указаном поверењу и пожелевши им успех у студирању и у каснијем налажењу посла. Студенте су поздравили и проф. др Миодраг Брзаковић, председник Савета Факултета, као и присутни професори, а у име руководства Факултета обратио се проф. др Томислав Брзаковић, декан, који је студентима пожелео успешне студије, позвао их на активност и током часова али и у ваннаставном процесу, и заказао сусрет на додели диплома када они буду већ изграђени професионалци, стручни у својој области, оспособљени за сигуран посао.

Потом се студентима обратила Марија Јаношик МА, сарадник у настави и референт студентске службе, обавештавајући их о административним текућим питањима. Касније, Нађа Петровић, председник студентског парламента и њен заменик, Марко Јањковић, су се обратили студентима упућујући их у рад Студентског парламента и позвавши их да се прикључе и буду активни део МЕФ колектива а затим им је едукативни и забавни садржај за студенте подробније предочила Даница Ненадовић, организатор WAVE студентске конференције МЕФ-а.

Студенте прве године дочекао је и поклон – информатор о студирању, како би што успешније организовали свој студентски живот. МЕФ честита новим студентима на успеху што су постали део академског света!


Повезане странице