Новости 5 Студентски профил Moodle

„Покретање и развој e-commerce бизниса од А до Ш” / Пријава


22. Октобар 2019 / 13:18    957 Views  

Центар за каријерно вођење вас позива на панел дискусију „Покретање и развој E-Commerce бизниса од А до Ш” на коју организује наш партнер ,,IN CENTAR“. Панел дискусија биће одржана 31. октобра у професорској сали Економског факултета у трајању од 17 до 19 часова. На дискусији ће се говорити о покретању и оптимизацији онлине продавнице за мањи и већи број производа Magento или Woocommerce.

МЕФ факултет - Покретање и развој e-commerce бизниса од А до Ш

За коју платформу се одлучити, функционисању E-commerce услуга у банкарском сектору, изгледу корисничког интерфејса и психолошким окидачима куповине, Б2Б електронској трговини и е-ланцу снабдевања, најчешћим начинима наплате производа, успешним платформама попут Dijaspora.Shop и Sport Vision и изменама закона у трговини и новим облицима електронске трговине.

Учесници панела су:

  1. Марко Илић, менаџер развоја пословања у Dijaspora.Shop 
    Марко Илић је пре 15 година покренуо прву click and mortar продавницу е-Дућан, а данас је менаџер развоја пословања у online продавници Dijaspora.Shop. Ово је највећа српска онлине продавница са 65.000 производа који су распоређени у 18 категорија, а њен циљ је да српској дијаспори омогући поуздане производе и услуге. Суоснивач је Удружења за електронску трговину Србије.
  2. Милош Радуловић, Тим лидер за e-commerce у Banca Intesa 
    Милош Радуловић корпоративно искуство стиче у Banca Intesa Београд. У њој већ 7 година ради на, између осталог, пословима развоја E-commerce услуге као Тим лидер за E-Commerce. Од 2010. до 2012. године, радио је у VUB banci Словачкој на пројекту интеграције нове платформе за интернет банкарство. Завршио је низ стручних курсева, програма обуке, а написао је и књигу, као и неколико стручних радова. Члан је Управног одбора E-commerce Асоцијације Србије.
  3. Иван Танасковић, оснивач магазина E-commerce 
    Специјалиста E-commerce пословања са више од 10 година искуства у Интернет продаји на домаћем и иностраном тржишту. Досадашњу каријеру је изградио кроз E-commerce startup компаније и телекомуникације, увек радећи у сектору за Интернет продају. Највредније бизнис искуство стиче водећи једну од највећих интернет retail продавница, код нас Tehnomanija. Знање допуњује интернационалним искуством у gambling индустрији у компанији Mozzart, водећем приређивачу игара на срећу у југоисточној Европи. Члан је Управног одбора E-commerce Асоцијације Србије.

Сви заинтересовани се могу пријавити путем линка: http://bit.ly/2BiaNP0. Пријаве су отворене до 30.10. 2019. године.


Повезане странице