Новости 2 Студентски профил Moodle

Академија Еко предузетник / Пријава


04. Децембар 2019 / 12:37    1596 Views  

Центар за каријерно вођење обавештава студенте да је организација ,,ImpactEco“ расписала конкурс за пријављивање на академију ,,Еко-Предузетник“. Рок за слање пријава је 06.12.2019. године. Циљ пројекта „Еко-предузетник“ је рад на развоју зелених бизнис идеја, чиме ће се утицати на решавање еколошких проблема наше земље у области обновљивих извора енергије, рециклаже, заштите биодиверзитета, одрживог развоја и смањења загађење воде, ваздуха и земљишта.

МЕФ факултет - Академија Еко предузетник

Академију ће похађати 30 полазника, младих између 18 и 30 година, који су еколошки освешћени и имају иницијативу за покретање сопственог зеленог бизниса. Делегатима се пружа могућност да уче о креирању бизнис плана, формирању буџета, вођењу тима и маркетингу, информишу се о трендовима у сфери екологије и одрживог развоја, али и чују искуства успешних предузетника. Стечено знање ће применити на последњој радионици, у оквиру студије случаја.

Пројекат ће се реализовати у Центру за промоцију науке током четири дана, од 11. до 14. децембра. Предавања ће држати експерти из релевантних области, а партнер пројеката је Doncafe. Учешће на академији је бесплатно. Сваки учесник који буде присуствовао догађају током сва четири дана добиће сертификат који издаје ,,ImpactEco“ организација. За више информација можете се обратити путем е-mail адресе : office@impacteco.org.


Повезане странице