Новости 2 Студентски профил Moodle

Гостујуће предавање компаније Foster + Svensson / Извештај


12. Децембар 2019 / 12:49    1322 Views  

Центар за каријерно вођење факултета за примењени менаџмент, економију и финансије - МЕФ обавештава да је одржано гостујуће предавање Foster + Svensson  агенције, на тему ,,Уметност брендирања“. Предавачи су били Владимир Суводолац- managing director и Александar Николић - head od digital marketing. Предавање је одржано у петак, 29.11.2019. године u 13 часова на МЕФ факултету.

МЕФ факултет - Гостујуће предавање компаније Foster + Svensson

Владимир Суводолац се професионално бави маркетингом преко 16 година. Одржава јединствену перспективу маркетинга, радећи и са клијентима и са агенцијама са перспективе од 360 °. Он је визионарски лидер са успешним порастом бруто профитне марже. Изложило је своје искуство у многим индустријама као што су банкарство и финансије, телекомуникације, електроника широке потрошње, козметика и козметика, фармација и медијска емисија. Способан je да мотивише запослене ефикасним управљањем и јасним делегирањем. Александар Николић има исуства са професионалном комуникацијом више од 15 година у оквиру односа с јавношћу, корпоративне комуникације и маркетинга. Током протеклих година, доказао је успех у развоју и примени комуникационих кампања за разнолику публику кроз све комуникационе канале. Његов начин рада се заснива на тези да је најбоље прилагодити нове трендове у комуникацији и технологији на најразумљивији и заједнички групни језик.

Предавање које је одржано кроз интеракцију са студентима. Приказано је практично знање о сарадњи и односима између клијената и агенција, начину рада, кроз презентацију свакодневне комуникације, као и о пословним захтевима које клијенти могу да пошаљу агенцији, и обрнуто. Гостујућем предавању је присуствовало око 40 студената. Студенти су добили нови увид у различите професије у оквиру дигиталног маркетинга и адвертајзинга, понуђени су различити увиди у актуелне пројекте за клијенте маркетиншке агенције, пренета су занимљива искуства.


Повезане странице