Новости Студентски профил Moodle

Студенти МЕФ-а ментори победника у пројекту Geo Challenge


01. Јул 2020 / 18:19    1907 Views  

У оквиру HERE Education програма, једна од активности усмерена је на сарадњу између студената и средњошколаца у процесу учења и истраживања. GEO Challenge у потпуности је усклађен са потребама генерације GenZ.

MEF fakultet - Geo Challenge


Током два месеца студенти и ученици су открили сасвим нове појаве и појмове и учили једни од других потпуно спонтано. Носилац овог значајног пројекта је Центар за таленте Београд II. Студенти МЕФ-а су у овом пројекту имали улогу ментора. Од 20 студената, њих 19 је са студијског програма Примењене информационе технологије, а један са студијског програма Примењена економија и финансије.

Након два месеца такмичења победничко постоље заузела је екипа ГеоПи2, док је ментор њихове екипе био студент друге године МЕФ факултета - Теодора Милошевић. Друго место је освојила екипа Герила 420 чији је ментор била Јована Благојевић, студент друге године информационих технологија МЕФ факултета. Одлуком средњошколаца, који су били део овог такмичења, за најбољег ментора је изабаран студент прве године информационих технологија – Марко Марковић. Студенти МЕФ-а заслужују све похвале, јер су показали лидерске вештине, тимски дух, уложили своје време и енергију како би поделили знање са млађим колегама и заједничким снагама стигли до циља. На линку HERE FB https://www.facebook.com/groups/HEREcommunitySerbia/ могу се пронаћи шире информације.


Повезане странице