Новости 2 Студентски профил Moodle

Global Talent програм интернационалних пракси


17. Јануар 2017 / 10:56    1959 Views  

Имаш две опције - живот можеш да преживиш или да га доживиш... Пред тобом је прилика да радиш у Келну, једном од најлепших градова Немачке, у start up компанији и своју иновативност и креативност испољиш у маркетинг департману. Ова пракса је идеална за тебе ако су ти занимљиве друштвене мреже, менаџмент маркетиншких кампања и стратегијски маркетинг, ако желиш да искусиш живот у иностранству и доживиш авантуру каква се не пружа више пута у животу. Буди део младог тима пуног вештих и мотивисаних људи, ради на себи и својим вештинама, стекни интернационална пријатељства и искуство којем будући послодавци неће моћи да кажу не.

Кликом овде доћи ћеш до ове прилике која је заправо само једна од многих у оквиру програма стручних пракси у иностранству - Global Talent у оквиру студентске организације АИЕСЕЦ. Програм је намењен младим и амбициозним људима који желе да раде на свом професионалном развоју, као и да упознају друге културе. За програм се могу пријавити студенти завршних година основних или мастер студија и постдипломци, који желе да усаврше своје личне и професионалне вештине. Праксе трају од 3 до 18 месеци и плаћене су на месечном нивоу, у висини просечне плате у земљи боравка. Глобал Талент праксе обухватају три области: Едукација, Маркетинг и Информационе Технологије у оквиру којих се може пронаћи велики број различитих позиција и радних места.

Уколико желите да се више информишете о даљем процесу учешћа на овом програму пракси кликни овде и прочитај бројна искуства младих људи који су већ доживели Глобал Талент искуство, или се пријави директно на следећем линку и бићеш контактиран/а у року од 48х.

AISEC је глобална мрежа студената која развија лидерски потенцијал младих и позитивно утиче на друштво. Присуством у преко 120 земаља света, представља највећу организацију вођену од стране студената. Својим програмима интернационалних пракси и организацијом едукативних и друштвено-одговорних пројеката, АИЕСЕЦ пружа младима јединствену могућност за лични и професионални развој

.

Јована Поповић
Потпреседница за одлазеће праксе
Мобилни: +381.64.228.78.66
E-пошта: jovana.popovic@aiesec.net


Повезане странице