Новости 1 Студентски профил Moodle

Гостујуће предавање компаније Foster + Svensson / Најава

ГОСТУЈУЋЕ ПРЕДАВАЊЕ КОМПАНИЈЕ FOSTER + SVENSSON / НАЈАВА


21. Новембар 2019 / 23:47    1527 Views  

Центар за каријерно вођење МЕФ факултета, позива све студенте на гостујуће предавање маркетиншке агенције Foster + Svensson, чија ће тема бити „Уметност брендирања“. Предавање ће се одржати у петак, 29.11.2019. године у 13 часова на МЕФ факултету, Слушаоница 4.

Компанија Foster + Svensson откриће како створити ванвременску и моћну марку, изванредне кампање са интелигентним и реметилативним креативним радом.

MEF Fakultet - Gostujuce predavanje Foster + Svensson


Предавачи

Vladimir Suvodalac

Владимир Суводолац се професионално бави маркетингом преко 16 година. Одржава јединствену перспективу маркетинга, радећи и са клијентима и са агенцијама. Он је визионарски лидер са успешним порастом бруто профитне марже. Изложиo је своје искуство у многим привредним гранама као што су банкарство и финансије, телекомуникације, електроника широке потрошње, козметика и фармација. Способан je да мотивише запослене ефикасним управљањем и јасним делегирањем.

Aleksandar Nikolic

Александар Николић има искуства у професионалној комуникацији више од 15 година у оквиру односа с јавношћу, корпоративне комуникације и маркетинга. Током протеклих година, доказао је успех у развоју и примени комуникационих кампања за разнолику публику кроз све комуникационе канале. Његов начин рада се заснива на тези да је најбоље прилагодити нове трендове у комуникацији и технологији на најразумљивији и заједнички језик.


Агенција ће студентима поделити практично знање о сарадњи и односима између клијената и агенција, начину рада, кроз презентацију свакодневне комуникације, као и о пословним захтевима које клијенти могу да пошаљу агенцији, и обрнуто, шта је неопходно да се клијенти пријаве агенцији како би дизајнирали креативне кампање, а уједно проширити сам бренд компаније.

Број места је ограничен. Резервишите своје место попуњавањем електронске пријаве:


Повезане странице