Новости 5 Студентски профил Moodle

Гостујуће предавање компаније NECTAR d.o.o. / Извештај


15. Јануар 2020 / 19:12    928 Views  

Центар за каријерно вођење факултета за примењени менаџмент, економију и финансије - МЕФ обавештава да је одржано гостујуће предавање NECTAR компаније, на тему ,,Како написати добар CV “. Предавач je биo Младен Миладиновић - HR manager компаније Nectar. Предавање је одржано у пoнедељак, 24.12.2019. године u 14 часова на МЕФ факултету.

MEF fakultet - Гостујуће предавање компаније NECTAR

NECTAR d.o.o. је за две деценије пословања израстао у лидерску компанију која послује и изван граница Србије. У компанији ради више од 1.000 запослених, а породични дух, топлина и тимска енергија и даље су присутни. Једина је компанија у региону која има потпуно заокружен процес производње: од сарадње са воћарима и куповине воћа, преко производње до коначног резултата – готових производа као што су сокови, нектари, алкохолна пића, џемови. Унапређују пословање јачањем директне дистрибутивне мреже, развојем нових производа и сталном бригом о њиховом врхунском квалитету.

Филозофија „Није свеједно“ итекако утиче на однос људи према себи: у животу је све важно, па и сок који пијете. Предавање је одржано кроз интеракцију са студентима. HR manager је објаснио колико је значајно написати CV и да је он заправо списак свега онога што вас препоручује као правог кандидата за одређену позицију. Уколико желите да добијете посао, треба се потрудити да ваша биографија буде садржајна и добро написана. То је прилика да себе представите у што позитивнијем светлу и тако се издвојите од конкуренције. На основу искуства предавача, студенти су увидели да треба одвојити време за писање CV-ја, јер добар CV често значи разлику између успеха и неуспеха.

МЕФ факултет - Гостујуће предавање компаније NECTAR 1 МЕФ факултет - Гостујуће предавање компаније NECTAR 2 МЕФ факултет - Гостујуће предавање компаније NECTAR 3 МЕФ факултет - Гостујуће предавање компаније NECTAR 4 МЕФ факултет - Гостујуће предавање компаније NECTAR 5 МЕФ факултет - Гостујуће предавање компаније NECTAR 6


Повезане странице