Новости Студентски профил Moodle

Како се пишу пројекти


21. Фебруар 2018 / 13:28    2203 Views  

Велико интересовање код средњошколаца побудила је радионица о писању пројеката, одржана на МЕФ факултету у оквиру Зимских креативних радионица 2018. Током три дана, у трајању од по два сата дневно, учесници су се упознавали с појмом пројекта и његовим карактеристикама, формалном писању пројекта приликом аплицирања. Учесници су своје идеје преточивши их у форму пројекта и тимским радом схватили важност познавања оваквог приступа идеју поготову када се обраћају потенцијалним спонзорима и инвеститорима. Чланови МЕФ колектива, Дина Лазаревић МА и Јелена Вујновић помогле су учесницима да изразе своје идеје и разраде све до појединости како би написали квалитетан пројекат.

MEF Fakultet - Kako se pisu projekti

Како би учесници радионице, у складу с наставом коју спроводимо на МЕФ-у, применили стечено знање, последњи дан радионице осмишљен је као презентација пројеката по тимовима пред потенцијалним инвеститором. Само неки од пројеката били су бежични пуњач за телефон који прикупља енергију путем фреквенције с кућишта пуњача доступности до чак 20 метара, Центар за едукацију и заштиту омладине у радном односу, соларни беџеви за пуњење батерија мобилних телефона. Изузетно задовољство нам причињава што су сви учесници показали креативност у идејама и што су успешно савладали радионицу и написали пројекте. Сви полазници добили су сертификат и књигу „Менаџмент пројеката“ а они који су се највише истакли вредне награде у виду могућности за умањење школарине на свим смеровима на МЕФ факултету и на основним и на мастер студијама.

Представљамо вам добитнике:

I место

Јана Радојевић

Тамара Гачевић

Милица Богосављевић

II место поделила су два тима

Владимир Јовановић                 Урош Вучетић

Ивана Гајић                                 Ненад Колаковић

Крстина Маринковић                  Петар Петров

 

Честитамо свим полазницима на залагању и успешно завршеној радионици.

MEF Fakultet - Kako se pisu projekti 1 MEF Fakultet - Kako se pisu projekti 2 MEF Fakultet - Kako se pisu projekti 3 MEF Fakultet - Kako se pisu projekti 4 MEF Fakultet - Kako se pisu projekti 5


Повезане странице