Новости Студентски профил Moodle

Конференција „ИнтеграцИАА 2017“


08. Мај 2017 / 16:16    1735 Views  

„ИнтеграцИАА 2017“ НИЈЕ конференција о маркетингу, ЈЕСТЕ конференција за маркетаре

Секција младих професионалаца (International Advertising Association Young Professionals – Serbian Chapter) шесту годину за редом организује конференцију под називом ИнтерграцИАА. Ове године тема је: REstart, REfresh, REdesign & REcreate. Конференција ће се одржати 21. маја, у Rooftop сали хотела „88 Rooms.

Конференција има за циљ да окупи младе професионалце и студенте који имају амбицију да раде на себи, да се усавршавају, стекну нове контакте и знања.Ове године Секција се определила да кроз серију интерактивних радионица, где ће чесници имати јединствену прилику да присуствују врхунским тренинзима, који су до сада били доступни само топ менаџменту неких од најуспешнијих компанија.

Организатор догађаја – Секција Young Professionals је део ИАА Србија од 2011. године. Окупља младе људе до 30 година који су већ закорачили у свет маркетиншких комуникација или се за то припремају као апсолвенти на факултетима на којима се изучава маркетинг. Српски огранак ИАА један је од најактивнијих и најперспективнијих у оквиру ИАА мреже.

Улаз на конференцију је слободан за све заинтересоване уз претходно попуњавање пријаве и слање CV. Пријаве су отворене од 8. до 14. маја. Број места је ограничен на 150. Више информација о пријави на сајту: http://www.iaa.rs/ или ФБ страници:IAA Young Professionals Serbian Chapter.


Повезане странице