Новости 1 Студентски профил Moodle

Конференција Нови Лидери по дванаести пут у Београду


26. Април 2018 / 17:55    1211 Views  

27. априла у Envoy Conference Centru у Београду биће одржана конференција Нови Лидери, једна од највећих мотивационих конференција за младе у Србији. Конференција се одржава у оквиру пројекта „Нови лидери 2018“, а ово је већ дванаести пут да се у Београду организује завршница овог пројекта, који се осим у Београду реализује у градовима широм наше земље.

Konferencija Novi lideri

Пројекат је започет 2006. године и од тада сваке године млади имају прилику да чују примере лидера из свог окружења. Идеја је да се јача лидерство у Србији, подстицањем младих људи на проактиван начин размишљања и покретање иницијатива у смеру позитивних друштвених промена.

Овогодишњом темом „Где идеје праве први корак’’ мотивишу се млади да преузму иницијативу за боље сутра и направе први корак у својој каријери у области предузетништва или корпоративном свету, као и да се окрену активизму на локалном нивоу. Говорници који ће бити инспирација младима ове године у Београду су Милан Маглов, Тијана Копривица, Матеја Живадиновић, Галеб Никачевић, Иван Билди, Тамара Ћосић, Петар Васић, Марко Николић и Јована Миљановић.

Конференција ће окупити преко 150 младих делегата из целе земље и истакнуте лидере из нашег друштва. Осим говорника, учествоваће и представници компанија који ће водити интерактивне радионице.

Учешће је потпуно бесплатно, а сви заинтересовани могу се пријавити путем следећег линка: http://bit.ly/novilideri2018

Новости о Конференцији Нови лидери можете пратити на Facebook i Instagram страници:

https://www.facebook.com/NewLeadersConference/

https://www.instagram.com/newleadersconference/


Повезане странице