Новости 2 Студентски профил Moodle

Конкурс за посао MCB - Menadžment Centar Beograd / Пријава


15. Децембар 2020 / 13:23    2016 Views  

Центар за каријерно вођење Факултета за примењени менаџмент, економију и финансије обавештава студенте да је компанија „MCB - Menadžment Centar Beograd “ расписала конкурс за посао – консултатнт у сектору за финансије и controlling. Рок за пријаву је 24. 12. 2020. године.

MEF fakultet - MCB - Menadžment Centar Beograd


Опис посла

Уколико волиш финансије, рачуноводство, управљачко рачуноводство и IТ, онда је ово прави посао за тебе. Радићеш са највећим компанијама у Србији, на занимљивим пројектима, заједно са младом екипом. Имаћеш динамичан и занимљив посао где можеш пуно да научиш. Добићеш шансу да као млади професионалац покажеш своје знање у финансијама и цонтроллингу.


Услови

  • Факултетско образоваје (апсолвент, дипломац, мастер). Без радног искуства.
  • Јака жеља за радом и личним развојем.
  • Пожељно је познавање рачуноводства.

О нама

Менаџмент Центар Београд је Број 1 за controlling у Србији. Имамо 60 обука из controllinga, организовали смо 7 конгреса CFO & controlling, издали смо 16 бројева Controlling магазина, превели 15 књига из controllinga, инсталирамо немачки softver за планирање и буџетирање, основач смо Клуба CFO & Controlling са 400 чланова. Ми страствено волимо финансије и controlling а више о нама можете погледати на www.mcb.rs.


Пријава

Пошаљи свој CV и мотивационо писмо на hr@mcb.rs или 064 019 8548 (viber, WA).


Повезане странице