Новости 1 Студентски профил Moodle

Конкурс за посао ŽIŠKA d.o.o. / Пријава


20. Јануар 2021 / 14:39    2089 Views  

Центар за каријерно вођење Факултета за примењени менаџмент, економију и финансије обавештава студенте да је компанија „ ŽIŠKA d.o.o. “ расписала конкурс за праксу са могућности запослења у области digital маркетинга. Рок за пријаву: 29. 01. 2021. Линк за пријаву: https://poslovi.infostud.com/posao/Praksa-u-Digital-Marketingu/Ziska-doo/338029?utm_source=Najstudent.com&utm_medium=referral&utm_campaign=prakse.

MEF fakultet - Конкурс за посао ŽIŠKA d.o.o.


Пракса у Digital Маркетингу Београд

Ми смо креативна агенција. Сви фоткамо, снимамо, помало дизајнирамо, углавном за Internet . Треба нам неко ко је једнако креативан и професионалан колико и ми. Пошто ове флоскуле стоје у сваком огласу за посао знамо да их сви прескоче. Зато још једном: погледај наш YоuТubе, наш Instagram и наш Facebook. Ако су ти такве форе cool и желиш да правиш нешто слично – то је свакако добар почетак. Међутим, погледај и наш сајт и пројекте. Није све што радимо лудо креативно - доста тога је сврисходно, детаљно и на време. Требаш нам за оба.

Не треба ти искуство, пословно. Пожељно је искуство, животно: ти ниси особа која је само завршила факс са пристојним просеком. Ти имаш истинску страст према нечему у животу. Не само хоби, већ нешто што штреберски overthink -ујеш. Вероватно нико други не цени то и не конта, и улупано је сулудо времена у то, али си створио нешто што те весели. То је урнебесан Instagram meme профил, културни портал, рагби клуб, видео серијал jam session-а из београдских књижара – нешто.


Шта је наша пракса?

Наша пракса се разликује по томе што се од првог дана практикантима додељују реалне одговорности. Дакле, од самог почетка радиш на развијању основних вештина које су потребне једном Менаџеру Друштвених Медија у ЖИШКИ:

  1. Комјунити менаџмент
  2. Копирајтинг
  3. Фотографија
  4. Пројектни менаџмент

Пракса траје пет месеци, и подељена је по вештинама које треба постепено да развијаш. Сваког месеца радиш на развијању одређене вештине. На комјунити менаџменту радиш током првог месеца, док се копирајтинг и фотографија протежу на по два месеца, будући да представљају захтевније области. Пројектни менаџмент се једини разликује – немаш месец за пројекте, већ на томе радиш од првог дана праксе: комуницираш са додељеним клијентима, координираш продукцију, идеш на састанке итд. Уколико убедиш остатак тима да можеш самостално да изнесеш задатке из тог месеца – честитамо, пролазиш у наредни! У супротном, пракса се завршава раније.

За све задатке се можеш консултовати са додељеним ментором са тимом у ком радиш, а имаш и презентације са упутствима за скоро све – од тога како да се закачиш на WiFi, до тога како да поставиш дигитал кампању. Ово сматрамо најбољим уџбеником за дигитални маркетинг у региону, иако смо свесни да је назив оксимороничан. Све ово је доста затхевно, па проводиш пуно радно време у канцеларији и пракса је плаћена од првог дана.

Уколико успешно завршиш ових пет месеци, понудићемо ти позицију Менаџера друштвених медија у нашем тиму: сигурни смо да ћеш на крају ове праксе моћи самостално да водиш друштвене мреже било ког клијента! Увек нам треба људи на овој позицији, тако да је ова понуда загарантована: на теби је само да покидаш праксу!


Како да се пријавиш?

Дакле, ако размишљаш о каријери у дигиталу, пошаљи нам сређен CV уз крштени мејл. Реци нам зашто желиш да радиш у комуникацијама? Зашто желиш да радиш у агенцији? Зашто желиш да радиш у баш нашој агенцији? Пиши нам о својим пројектима, интересовањима и хобијима који те препоручују за рад у креативној агенцији.

Прихватамо текст, ппт, видео, фотке, монголско грлено певање – али не риме! Свакако ћемо ти сталковати Insta и Li, али искористи ову прилику да започнемо разговор на cool начин. Желимо да чујемо шта те вози - ниједна фирма не жели да добије темплејт пропратно писмо, па ни ми. Ако видимо потенцијал у твојој пријави, добијаш позив на тест. Срећно и покидај - Нама то треба колико и теби :)


Повезане странице