Новости Студентски профил Moodle

Конкурс за праксу Drive / Обавештење


16. Април 2021 / 11:20    1582 Views  

Центар за каријерно вођење Факултета за примењени менаџмент, економију и финансије, обавештава студенте да је компанија „Drive“, расписала конкурс за обављање стручне праксе у области Social media trainee-a. Рок за пријаву је: 23.4.2021.

MEF fakultet - Drive


Ко су они и шта раде?

Они су дигитална агенција у оквиру I&F групе и посебан нагласак стављају на креативност и иновативност у коришћењу дигиталних канала при изради комуникационих стратегија за њихове клијенте.


Њихова мисија?

Настоје да редефинишу шта представља digital агенција у Србији тако што користе знање и експертизу из области маркетинга и креативне употребе технологије, а све у циљу одговарања на горуће проблеме и питања друштва у ком живимо.


Шта ћеш да радиш код њих?!

Имаћеш прилику да се бавиш community менаџментом, при чему је нагласак на ангажману у креирању садржаја за друштвене мреже, објављивање и заказивање објава, као и учествовање у изради редовних извештаја. Моћи ћеш да стекнеш искуство и знање о раду и функционисању једне агенције, као и прилику да радиш са стручњацима из ове области и са великим интернационалним брендовима. Такође, током праксе ћеш имати ментора који ће да прати твој напредак и који ће ти својим саветима помоћи да оствариш најбоље могуће резултате!


  • Уколико си студент или си завршио/ла факултет из области маркетинга и комуникација, био/ла на сличној пракси, или те ове области једноставно занимају
  • Активно користиш друштвене мреже и познајеш њихову природу функционисања
  • Знаш енглески језик на високом нивоу...

Онда је ово права прилика за тебе: Придружи се нашем тиму и ради на развоју своје каријере!


  • Трајање праксе: 3 месеца (уз потенцијал за продужење)
  • Радно време: Full-time
  • Пракса је неплаћена.

Пошаљи нам свој CV на hr@ifgrupa.com до 23.4.2021. и у subject мејла напиши „Drive Social media trainee praksa“.


Повезане странице