Новости 1 Студентски профил Moodle

Конкурс за престижно студентско такмичење - Ace the case


18. Јануар 2018 / 15:34    1324 Views  

Престижно студентско такмичење у решавању пословних проблема Ace the case“, које KPMG организује на глобалном нивоу, биће одржано и у Србији пету годину заредом.

Конкурс за учешће на такмичењу у Србији је отворен, а студенти са разних факултета могу пријавити учешће до 15. фебруара слањем свог CV-а и мотивационог писма на енглеском језику преко сајта KPMG.

MEF Fakultet - Ace The Case Study

Такмичење Ace the case, које организује KPMG Србија од 21. до 23. марта, представља подршку младим талентима да, кроз решавање конкретних пословних проблема, теоријско знање надограде практичним и додатно усаврше вештине које ће им бити од користи у даљој каријери.

Ово такмичење траје три дана, од којих прва два дана студенти присуствују радионицама које воде стручњаци за консалтинг и ревизију. Трећи дан је само такмичење када тимови добију пословни проблем и имају неколико сати да ураде анализу, понуде решење, направе и осмисле презентацију.

Победнички тим студената чека награда – додатно усавршавање са страним стручњацима у једној од канцеларија KPMG-а.

Такмичење и у свету и у Србији окупља најбоље студенте који кроз решавање пословног случаја показују опште знање из различитих области као што су економија, финансије, менаџмент, маркетинг, право, али и вештине попут аналитичких и презентационих.


Повезане странице