Новости 5 Студентски профил Moodle

Представљен Конкурс за женско иновационо предузетништво студентима МЕФ-а


22. Фебруар 2019 / 15:13    1074 Views  

У петак, 22. фебруара 2019. године на МЕФ факултету, Драгомир Петронијевић, члан Градског већа и председник Савета за запошљавање, представио је студентима актуелни конкурс.

Zensko preduzetnistvo

Окупљене студенте поздравио је председник Савета Факултета, проф. др Миодраг Брзаковић, захваливши Управи Града Београда и Драгомиру Петронијевићу на издвојеном времену и пажњи коју су упутили студентима да им представе активности Града Београда, уз осврт на делатност МЕФ факултета у подстицању студената за развој иновација.

Конкурс за женско иновационо предузетништво један је од више које је поменуо Драгомир Петронијевић и позвао студенте да се одваже и конкуришу са својим идејама, као и да наставе са својим образовањем и професионалним развојем.

Стипендиста I године на смеру Примењене информационе технологије, Никола Опачић, својим колегама је искуствено предочио овакве конкурсе, с обзиром на то да је управо овакав тип конкурса помогао њему у реализацији „паметне кутије за лекове” - уређаја који подсећа људе да би требало да узму терапију звучним сигналом, док визуелни индикатор показује који лек би требало да попију, уз смс поруку особи која је одговорна уколико пацијент на време не прими терапију.

МЕФ факултет захваљује Драгомиру Петронијевићу и Управи града Београда на посети и позива студенте да се пријаве на конкурс.

Zensko preduzetnistvo 1 Zensko preduzetnistvo 2 Zensko preduzetnistvo 3 Zensko preduzetnistvo 4 Zensko preduzetnistvo 5 Zensko preduzetnistvo 6 Zensko preduzetnistvo 7 Zensko preduzetnistvo 8 Zensko preduzetnistvo 9 Zensko preduzetnistvo 10 Zensko preduzetnistvo 11 Zensko preduzetnistvo 12 Zensko preduzetnistvo 13 Zensko preduzetnistvo 14 Zensko preduzetnistvo 15 Zensko preduzetnistvo 16 Zensko preduzetnistvo 17 Zensko preduzetnistvo 18 Zensko preduzetnistvo 19


Повезане странице