Новости 2 Студентски профил Moodle
Level Survive хуманитарни догађај

Са задовољством вам представљамо хуманитарни догађај Level: SURVIVE у организацији Студентског парламента Меф факултета!

Level: SURVIVE како гласи назив овог догађаја намењен је свим студентима, средњошколцима, људима добре воље, који желе да добринесу прикупљању средстава за лечење младе Мине Пошарац.

Мина Пошарац је девојка која болује од ретког тумора на кичми и за лечење јој је потребно око 400.000 евра. Како бисмо јој помогли и барем мало прикупили за њено излечење, одлучили смо да направимо догађај који ће младима бити интересантан, а донети донације за Мину.

У суботу, 10.06.2023. године, на Меф факултету очекују вас разне активности попут панел дискусије, квиза знања, City Guesser такмичења, Gaming такмичења, Matinée-a у дворишту факултета.

Надамо се да ћете догађај посетити и подржати га!

Видимо се!

#budihuman

1471 на 3030

МЕФ ФАКУЛТЕТ - Упис 2020
МЕФ ФАКУЛТЕТ - Упис 2020
МЕФ ФАКУЛТЕТ - Упис 2020

LEVEL

SURVIVE Хуманитарни догађај

Електронски формулар

Правилник о заштити података о личности (Сазнај више >>)

НАЂА ЕРИЋ

Нађа Ерић

Нађа Ерић има 23 године. Студент је физиотерапије, дечији је аниматор, influenser и биши учесник show програма „Survivor”, где је добила високо треће место. Воли да се бави екстремним спортовима, као што су snowboarding, surfing, планинарење, роњење... Велики је авантуриста, воли да путује, а своју љубав према томе је од недавно претворима у посао. У слободно време воли да чита књиге, свира гитару, пише дневник, буде у природи.

Колико је Нађа сазрела кроз препреке које су јој се десиле кроз учешће у show програму, променила свој начин размишљања, упознала нове људе и превазишла баријере, причаће нам у панел дискусији Level: SURVIVE догађаја.

Верујемо да ћете после њене приче из Амфитеатра изаћи мотивисанији, спремнији и срећнији.

АНДРЕЈ МИХАИЛОВИЋ

Андреј Михаиловић

Андреј је професионални фотограф и водитељ првог podcast-а за фотографе на овим просторима. Своју каријеру је започео са свега 13 година. Након завршене средње школе за фотографе и факултета за рачунарску мутимедију, своју љубав и страст према фотографији успео је да 2019. године претвори у престижну награду, када је проглашен за најбољег младог фотографа Belgrade Fashion Week-а. Након тог догађаја, Андреј добија прекретницу у животу и отвара самосталну изложбу у једном шопинг центру под називом „Оne Step Forward“.

Његов професионални рад обухвата рекламну фотографију, а познати брендови који су били његови клијенти су: Mega Maxi, Grand Casino, Dr. Max апотеке, Huawei, Sophie Choice и многи други.

2021. отвара свој фото студио „Studio d3x“. Две године касније, Андреј отвара „Halogenid“ podcast за фотографе, где дели знање и искуства колега фотографа и на тај начин мотивише младе који би се потенцијално бавили или се баве фотографијом.

ЈЕЛЕНА ВАЈС

Јелена Вајс

Јелена Вајс има 27 година. Долази из Панчева. Дипломирани је дизајнер ентеријера, а ускоро и дипломирани психолог. Последњих две године се интезивно бави друштвеним мрежама и снима корисне савете из свере уређивање фотографија, видео клипова и остало. Обожава да чита, једва чека да заврши успешно студије психологије. Добитница је награде PC PRESS TOP 50 50 - најбоље онлине ствари, у категорији TikTok.

Верујемо да ћете Јелену заволети на прву, јер је врло дружељубива, отворена и комуникативна особа.

МИЛОШ РАДОВАНОВИЋ

Милош Радовановић

Милош Радовановић, познатији као Zux, је поносан новопечени отац.

Упркос томе што има Мастер диплому из предшколске педагогије, бавио се најразличитијим стварима у животу. Од манекенства, преко отварања вртића на Тајланду, оснивања startup-ова и business coaching-а, све до видео монтаже. Тренутно ради као видео едитор у свом студију који је специјализован за YоuTube видео еditing.

Воли за себе да каже да је "full time stay at home dad".

Верујемо да ћете Милоша заволели чим га будете упознали, јер је он вечита инспирација, мотивација и ветар у леђа свима којима је то потребно.

МАРТА САВАТОВИЋ

Марта Саватовић

Марта Саватовић рођена је 28.04.1998. године у Београду. Она је дипломирани психолог и Бахов терапеут.

Поред тога што воли посао којим се бави, она посвећује огромну пажњу свом хобију, једној од њеној најпраћеној друштвених платформи, TikTok, где говори и друге саверује о комуникацији. Како је управо по томе постала препознатљива и лако пронашла пут до својих пратилаца, недавно је била и предавач управо на Мефовим Зимским радионицама.

У слободно време бави се моделингом, снимањем и монтирањем видео материјала, активна је на друштвеним мрежама, води друштвене мреже за стране и домаће брендове и инфлуенсере.

Како верујемо да вам се Мартино предавање свидело у јануару, верујемо да ћете ово волети још више, јер ће, поред саме теме, оно бити посебно по много чему. Колико су важне друштвене мреже, како се чувати на њима, како постати познат на истим, биће само нека од тема које ће управо она обрадити.

Agenda dogadjaja