Новости 1 Студентски профил Moodle

Програм компаније Manpowergroup / Пријава


13. Април 2020 / 18:19    704 Views  

Центар за каријерно вођење факултета за примењени менаџмент, економију и финансије - МЕФ вас позива да се пријавите за програм „Не Одлажемо Ваше Шансе“ који је расписао Talent Acquisition тим компаније „MANPOWERGROUP“.

MEF fakultet - Growww

Циљ пројекта је пружање професионалне консултантске подршке у вези са даљим професионалним развојем и запослењем. Програм је базиран на персонализованом приступу коју обухвата детаљну анализу пословног искуства кандидата, али и тржишних потреба за конкретним профилом на основу којег ће кандидатима бити пружена препорука за даљи развој. Наш стручни тим консултаната ће Вам указати на следеће:

  • који су ваши потенцијали за даљи пословни развој, базирано на претходном искуству;
  • које компаније најчешће имају потребу за кандидатима вашег профила;
  • тржишне трендове који вам могу помоћи да донесете квалитетније одлуке у вези са вашим запослењем (за којим профилима је потражња већа, за којим је потражња тренутно умањена, али и за које профиле ће се јавити потражња накнадно).

Радујемо се вашој пријави и прилици да се упознамо или обновимо нашу сарадњу. Пријаве за разговор са нашим консултантима можете послати путем линка у наставку: https://lnkd.in/eGVG5yu.


Повезане странице