Новости Студентски профил Moodle

Foster + Svensson и МЕФ факултет / Сарадња


18. Мај 2019 / 11:37    1247 Views  

Реномирана маркетиншка агенција Foster + Svensson и МЕФ факултет остварили су сарадњу у циљу ефективног развоја младих у складу са захтевима савременог пословања. Интегрисане маркетинг комуникације су неизоставни сегмент успешног пословања и ефективног брендирања.

МЕФ факултет - Foster + Svensson и МЕФ факултет

Имплементацијом интернета у свакодневну комуникацију с тржиштем, партнерима и јавним институцијама, дигитална писменост и функционалност маркетиншке стратегије значајни су у економији, финансијским секторима, менаџменту, информационим технологијама као и у оним областима које се не могу реализовати без наведених. О неопходности синкретизма маркетинга и било које пословне делатности сведоче бројни параметри светских компанија о изузетно великом уделу буџета који је намењен у ту сврху, а упркос томе и даље постоји велики број организација које немају јасно дефинисану маркетинг стратегију.

Комплексност креирања годишњег маркетинг плана у складу с опсегом делатности клијента, циљном групом, позиционирањем бренда, буџетом и тржишним захтевима успешно се може изучити искључиво синергијом теоријских истраживања, практичне примене и искуства. Из наведених разлога, водећа маркетинг агенција у региону Foster + Svensson и МЕФ факултет, као савремена институција високог образовања, склопили су сарадњу у циљу проактивног оспособљавања будућих менаџера, економиста и ИТ инжењера за професионалне изазове који их очекују након дипломирања.

Foster + Svensson компанија је модерна агенција за комуникације и адвертајзинг, коју чине посвећени и стручни људи са великим искуством у различитим индустријама. Основана је у Београду 2013. године и нуди услуге из области дигиталног маркетинга, дизајна, иновација, односа са јавношћу, изградње бренда и корпоративног идентитета и адвертајзинга. Агенцију чине посвећени и стручни људи са великим искуством у телекомуникацијама, банкарству, финансијама, нафтној индустрији, дизајну и трговини робом широке потрошње. Пословање је засновано на идејама које комбинују креативност, планирање, нове технологије и канале комуникација, траже одговоре, позивају на реакцију и самоодрживе су.

Стално усавршавање, прилагођавање, истраживање и предвиђање су перманентна активност, а специфичност у односу на конкуренцију је у стварању јединственог и једноставног модерног приступа са традиционалним вредностима. Професионализам, оригиналност и пословна стратегија Foster + Svensson - Јасно. Прецизно. Једноставно. Приступачно – одликовани су престижним признањима:

  • 2019. Creativepool – Номинација за најбољи сајт за Апотеке Оаза здравља (Лондон, Велика Британија)
  • 2014. Златна бубамара – Награда за најбољи регионални пројекат (Скопље, Македонија)
  • 2013. MAI Институт – Сертификат Марина Абрамовић Института као признатог оснивача Института (Њујорк, САД).

Успостављена сарадња Foster + Svensson и МЕФ факултета јесте од стратешког значаја у образовању будућих професионалаца за најтраженија занимања 21. века. МЕФ факултет настоји да студенте перманентно укључује у реалне пословне околности и образује како да досегну успех и за своју организацију и за себе, те је компанија Foster + Svensson, на велико задовољство свих нас на Факултету, одличан партнер у креирању будућих висококомпетентних професионалаца.“ – изјавио је након потписивања Уговора о сарадњи доц. др Павле Брзаковић, генерални менаџер МЕФ факултета.

МЕФ факултет - Foster + Svensson и МЕФ факултет saradnja

Владимир Суводолац, извршни директор агенције Foster + Svensson, истим поводом рекао је: „Сарадња са МЕФ факултетом дошла је из жеље да сарађујемо са најбољима чиме ћемо заједно допринети унапређењу образовања у Србији, а студенти у току школовања имати заокружен процес студија. Као послодавцима, важно нам је да можемо да се ослонимо на знања и стечена искуства студената из Србије, при чему када бирате колеге и сараднике, увек морате да водите рачуна о њиховом теоријском и практичном знању.“

Оваква стратегија повезивања привредне и академске заједнице представља један од кључних сегмената друштвене одговорности и одрживог развоја – конституисање образованих, искусних и висококвалификованих професионалаца.


Повезане странице