Новости Студентски профил Moodle
MEF NOVOSTI
МЕФ НОВОСТИ

Међународна студентска конференција на Универзитету Ломоносов


27.04.2023. 19:36 | 1087

Међународна студентска конференција на Универзитету Ломоносов

На најстаријем московском Универзитету Ломоносов одржан је 30. научни форум – Међународна студентска конференција свих нивоа студија у периоду од 14. до 21. априла 2023. године.


На овом престижном универзитету који је основан још 1755. године, конференција је организацијом и актуелношћу, као и широким избором тематских области показала висок ниво и домет научне мисли младих истраживача.


У просторијама Више пословне школе 14. априла одржана је секција „Менаџмент и предузетништво“. Поред студената ове пословне школе учествовали су и студенти и постдипломаци из Москве, Санкт Петербурга, Иркутска, Нижњевартовска и Ростова на Дону.


Студент докторских академских студија МЕФ-а, мастер менаџер Предраг Тодоров, наступио је онјалн излажући рад на тему Corporate social responsibility and sustainable development (Друштвена одговорност предузећа и одрживи развој). У раду је наглашен значај друштвено одговорног пословања у савременим економским кретањима.


Учешће наших студената на конференцији је још једна потврда успешне сарадње Факултета за примењени менаџмент, економију и финансије са Универзитетом Ломоносов која је започета 2019. године, а која ће се наставити и у времену које долази.

Линк са извештајем
https://mgubs.ru/vysshaya-shkola-biznesa-podvela-itogi-sekczii-menedzhment-i-predprinimatelstvo-xxx-nauchnogo-foruma-lomonosov/

МЕФ факултет - Lomonosov 2023 МЕФ факултет - Lomonosov 2023 МЕФ факултет - Lomonosov 2023


Повезане странице