Новости Студентски профил Moodle

ПОСТАНИ МЕФ INSTA-СТУДЕНТ


10. Мај 2018 / 20:37    1312 Views  

Драги студенти,

Желимо да видимо како МЕФ факултет изгледа из вашег угла.

Из наведеног интересовања на Факултету ће бити спроведена активација МЕФ Insta-студент у организацији Студентског парламента.

MEF Insta student maj 2018

Акција МЕФ Insta-студент почиње од тренутка овог обавештења и траје до 10. јуна 2018. године. Сви заинтересовани студенти могу да учествују уз hashtag #mefinstastudent, а затим ћемо одабрати победника који ће нам достављати фотографије, снимке, колаже, таговати нас у своје story објаве, а одабрани материјал ће бити објављен на званичном Инстаграм профилу Факултета.

Покажите нам како проводите дан на факултету, где ручате на паузи, ко је ваш омиљени професор, где највише волите да пијете кафу, питајте професоре оно што вас је одувек занимало, па снимке или фотографије доставите на наш Инстаграм налог, покажите нам како се дружите са колегама, шта све занимљиво радите на вежбама, а ми ћемо прикупљени материјал објавити на нашем Инстаграм профилу.

Свесни смо да је факултет за вас много шире искуство од учења и полагања испита - желимо да га сагледамо вашим очима како бисмо били још бољи и приступачнији вама.

Наши студенти су наши најбољи амбасадори. Учествујте у акцији и покажите нам како изгледају ваши студентски дани, а победника очекује занимљива награда!


Повезане странице