Новости 1 Студентски профил Moodle

МЕФ на EDU Fair-у 2017!


02. Мај 2017 / 15:36    1288 Views  

Као што смо увек присутни на важним догађајима и увек радо иступамо и пред студенте других факултета али и пред средњошколце како бисмо их упутили у наш савремени концепт наставе, али и упознали с нашим студијским програмима, тако смо и ове године учествовали на EDU Fair-у.

Ученици завршних година средње школе имали су прилику да разговарају и са студентима и са професорима МЕФ факултета, те су се у потпуности информисали о иновативном наставном процесу Факултета за примењени  менаџмент, економију и финансије.

С обзиром на то да је интересовање зе смерове на МЕФ-у било изузетно, позвали смо средњошколце да дођу и присуствују настави, погледају модерно опремљене кабинете и упознају се с креативним и интерактивним приступом у образовном систему који спроводимо на Факултету за примењени менаџмент, економију и финансије.

МЕФ факултет позива све средњошколце да до првог и другог уписног круга дођу и да се информишу о студијским програмима на МЕФ-у сваког радног дана 9-17 часова, као и да се јаве путем е-адресе upis@mef.edu.rs или позивом на број +381 69 770 635.

Очекујемо вас!


Повезане странице