Новости Студентски профил Moodle

МЕФ факултет / DIGITAL2019 / Најава


02. Септембар 2019 / 13:28    1169 Views  

На регионалној конференцији о трендовима у телекомуникацијама и медијима DIGITAL2019, која ће се одржати у Метрополу 5. и 6. септембра 2019. године, у организацији Color Media Communications-a, у име Факултета за примењени менаџмент, економију и финансије (МЕФ) говориће предавач у области ИТ-а, Срђан Маричић.

MEF FAKULTET - Srdjan Maricic

Наш представник учествоваће на панелу 8 „Their Highness the Employees – Брига о запосленима у дигиталној ери “, који је на програму 6. септембра 2019. године. Комплетан програм и сатницу можете погледати овде, као и списак учесника Конференције.

Уочи конференције DIGITAL2019, портали nadlanu.com и communications.rs објавили су најавни интервју представника МЕФ факултета о теми која ће се актуелизовати током панел дискусије.

Организатори су за МЕФ факултет обезбедили и одређени број котизација. Молимо све заинтересоване студенте који желе да присуствују да пошаљу своје име и презиме, контакт телефон и да назначе дан Конференције на којем желе да буду у публици путем е-поште на milena.sretic@mef.edu.rs најкасније до среде, 4. септембра у 14 часова.


Повезане странице