Новости Студентски профил Moodle

МЕФ на Вуковим данима у Београду


25. Септембар 2017 / 15:08    1876 Views  

Удружење Плава шкољка учинило је Београд посебним крајем прошле недеље.

У петак 22. септембра 2017. године богатим програмом у Установи културе „Вук Стефановић Караџић“ бројни проучаваоци Вуковог рада и живота, представници образовних и културних институција широм Србије, превасходно чији су назив и делатност уско везани за име Вук Караџић, али и осталих које су виделе значај у подршци манифестације и спрам тематског оквира догађаја али и организатора и учесника – Удружења самохраних родитеља и породица деце са инвалидитетом Плава шкољка, окупили су се на дивној културној манифестацији – Вукови дани у Београду.

MEF na vukovim danima u Beogradu MEF na vukovim danima u Beogradu MEF na vukovim danima u Beogradu MEF na vukovim danima u Beogradu

Скуп је најпре поздравио у име УК „Вук Стефановић Караџић“ в.д. директора, Светислав Гонцић, а затим и Миодраг Матицки у име Вукове задужбине у Београду. У име Факултета за примењени менаџмент, економију и финансије – МЕФ, који је манифестацију помогао и штампањем мајица за волонтере, обратила се Милена Сретић, сарадник у настави, која је осим поздрављања присутних и похвала упућених организаторима и волонтерима,  скупу допринела и пригодним излагањем о Вилхелмини Мини Караџић, удатој Вукомановић, ћерки Вука Караџића.

Манифестација је у суботу 23. септембра 2017. године променила место одржавања, али не далеко, већ потпуно симболично – код Вуковог споменика! У промењеном амбијенту, под ведрим небом, али у истом расположењу учесници манифестације су путем бројних едукативних и забавних садржаја заједно с пролазницима уживали у несвакидашњем окупљању.

Студенти МЕФ-а с одушевљењем су волонтирали на овом догађају, и то на интересантан начин, осим помагања организаторима, бавили су се и анимирањем учесника спојем модерних технологија и традиционалних мозгалица – игра словима на таблету, коју је осмислио специјално за овај догађај тим студената и асистената!


Повезане странице