Новости Студентски профил Moodle

Студентски парламент Факултета за примењени менаџмент, економију и финансије – МЕФ, вас позива на конференцију „MEF START“ која ће се одржати у суботу, 08.05.2021. године, преко Zoom апликације, са почетком у 11 часова.

MEF START“ је намењен свим младим људима који желе да чују приче успешних људи. Циљ конференције је покретање инспирације и охрабривање младих.

Уколико желиш да научиш нешто ново, покренеш себе, мотивишеш се и добијеш сјајне савете од гостију, ти си савршена особа за овај догађај!

Покрени свој нови старт!

Олга Лончар

Олга Лончар

Executive Placement Consultant - ManPowerGroup

Тема: Шта издваја пожељног послодавца а шта младе таленте?

Олга је мастер клиничке психологије, а радно искуство стицала је у домену образовања, невладиног сектора као и у здравственом систему. Каријеру у људским ресурсима започела је пре више од четири године у компанији ManpowerGroup на позицији Сарадника на пројекту. Током развоја у оквиру компаније, имала је прилику да буде задужена за процесе регрутације и селекције, сарадњу са клијентима из различитих индустрија, првобитно у тиму који је био усмерен на масовно запошљавање, а од новембра 2017 и као део Permanent Placement тима усмереног на регрутацију специјалистичких позиција. Од јуна 2020, Олга је задужена за руковођење целокупног процеса регрутације за позиције извршног нивоа.

Мила Литвињенко

Мила Литвињенко

Власник козметичке куће АURA

Тема: 25 година искуства, успех преко ноћи

Мила Литвињенко је власник козметичке компаније АURA, њен оснивач и активан креатор пословне политике ове куће. Рођена у Београду, дипломирала је на Филолошком факултету Београдског универзитета на Катедри за француски језик и књижевност. Течно говори четири језика, што јој уз њен предузетнички дух омогућава успешну комуникацију у пословном свету. Године 1996. одлучује да покрене сопствени посао производње козметике. Корак по корак, без страха од јаке конкуренције из иностранства, АURA је расла и развијала се. Тимски рад, иновативност, флексибилност, непрекидно ослушкивање тржиста и препознавање његових потреба и брзе реакције на њихово задовољење, довеле су до тога да се АURA успешно носи са светски познатим брендовима из своје бранше.

Предраг Гогић

Предраг Гогић

Property and Expansion Manager - Dr. Max

Тема: Доношење исправних одлука – Борба ума и интуиције

Предраг Гогић је ангажован на позицији Property & Expansion Managera у компанији  Dr. Max Србија. Током 8 година корпоративне каријере до сада радио је у три компаније на седам позиција од којих су пет менаџерске. Током тог периода је на различитим пројектима забележио значајне резултате. Завршио је мастер студије у области менаџмента. Током студија је био активан у студентској организацији AIESEC -у где је обављао различите функције укључујући и председника локалне канцеларије у Београду као и члана управног одбора AIESEC -а у Аустрији због чега је годину дана живео у Бечу. Током студија је такође био члан, а потом и председник студентског парламента.

У слободно време организује хуманитарне акције, одржава предавања и тренинге студентима и средњошколцима и обавља улогу ментора. Такође је члан школског одбора Ваздухопловне Академије.

Катарина Исаиловић

Катарина Исаиловић

Писац

Тема: Мој пут до успеха

Катарина Исаиловић, познатија као „Емотивно хендикепирана“, рођена је 20.октобра 1999. године у Шапцу. Песме и приче је почела да пише са 15. година. Своју прву књигу под називом „Тамо ћу те чекати“, издала је 2017. године. Касније, 2019. године, издаје и своју другу књигу под називом „Катаринизам“. Књиге посвећује женама и мушкарцима који умеју или тек треба да науче да воле и буду вољени. Катарина је веома емотивна особа и брзо се веже за људе. Зато су људи који живе у њеним текстовима бесмртни. Живи са татом, мамом и сестром који су њена највећа подршка и ветар у леђа.

Гост изненађења

Гост изненађења

Тема: Колико пута сам имао нови старт?

Зашто је увек битно да имате старт?

  • Бави се YouTube-ом
  • Ради за Disney
  • Виђали сте га у рекламама
  • Он је Business coach
  • Учествовао је на Milano Fashion Week

Aгенда догађаја


11:00 – отварање конференције


11:15 – 12:00 – гост изненађења

тема: Колико пута сам имао свој нови старт?


12:00 – 12:10 – пауза


12:10 – 12:55 – ManPower kompanija, предавач: Олга Лончар, Executive Placement Consultant

тема: Шта издваја пожељног послодавца, а шта младе таленте?


12:55–13:05 – пауза


13:05 – 13:50 – Dr Max компанија, предавач: Предраг Гогић, Property and Expansion Manager

тема: Колико је пресудно доношење одлука?


13:50 – 14:00 – пауза


14:00 – 14:35 – Kaтарина Исаиловић

тема: Мој пут до успеха


14:35– 14:40 – пауза


14:40 – 15:20 - затварање конференције, гост изненађења

тема: Зашто је битно да увек имате старт?

МЕФ ФАКУЛТЕТ - Упис 2020
МЕФ ФАКУЛТЕТ - Упис 2020
МЕФ ФАКУЛТЕТ - Упис 2020

МЕФ СТАРТ

КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА СТУДЕНТЕ

Електронски формулар

Правилник о заштити података о личности (Сазнај више >>)