Новости 5 Студентски профил Moodle

Менаџмент у здравству и дуално образовање - Прим. др Милан Цолић


29. Новембар 2016 / 12:07    2097 Views  

Поштовани,

Изузетна нам је част и задовољство што имамо прилику да вас обавестимо да ће прим. др Милан Цолић одржати предавање под називом „Менаџмент у здравству и дуално образовање”, на нашем факултету, 06. 12. 2016. године у 17 часова.

Прим. др Милан Цолић је специјалиста опште хирургије, директор специјалне болнице за пластичну, реконструктивну и естетску хирургију „Др Цолић”. Био је председник Српског удружења за хируршко лечење гојазности. Усавршавао се у референтним центрима Италије (Instituto Europeo di Oncologia – проф. Jean Yves Petit), Француске, Шпаније (Instituto Javier de Benito), Шведске (Akademikkliniken - проф. Per Heden), Бразила, Мексика, Јапана, Америке. Деведесетих година је учествовао у раду невладине организације NPA као хирург и шеф медицинског тима у оквиру мировне мисије током ратних дешавања у Јужном Судану.

Доктор Цолић се бавио новинарством и аутор је преко сто путописних репортажа из најегзотичнијих делова света, емитованих на ТВ Студију Б, под називом „Са свих меридијана”. Аутор је и првог медицинског програма уживо „НТВ Доктор”, који је помагао пацијентима и афирмисао струку и науку.

Имајући у виду значај и занимљивост теме, као и огромно теоријско и практично искуство доктора Цолића, сигурни смо да ћемо сви након овог предавања бити богатији  за једно ново сазнање и искуство из области менаџмента у здравству и дуалног образовања.


Срдачно,
Ваш МЕФПовезане странице