Новости Студентски профил Moodle

Значај менторства у развоју стартапа


07. Фебруар 2019 / 11:28    1632 Views  

Студентски парламент МЕФ-а позива вас да посетите панел дискусију „Значај менторства у развоју стартапa“ 12. фебруара од 18 часова. Том приликом ће вам два успешна стартапа пренети своје искуство похађања менторских програма, бенефите менторске подршке и на који начин су наставили да развијају своју услугу. Ментор ће, с друге стране, истаћи које су то кључне ствари на које би сваки стартап требало да обрати пажњу, као и да укаже на њихове најчешће грешке.

Mentorstvo

Учесници панел дискусије су:

Ментор Небојша Лазић, StartLabs Ventures - Небојша је креативни и динамични ментор са доказаном експертизом у помагању оснивачима да своје идеје претворе у стартапе са високом стопом раста. Главни је технолошки директор у 6 технолошких стартапа и партнер StartLabs Ventures дуже од 5 година. StartLabs је амерички фонд који инвестира у стартапе из југоисточне Европе. Његова страст су софтвери, предузетништво и стартапи у раној фази. Након што је више од 20 година радио у развоју софтвера, стекао је велико искуство у различитим технологијама, од мобилних до пословних цлоуд апликација.

Милош Ерић, Sportifico - Sportifico је заједница настала 2006. године која окупља више од 8.000 активних корисника, пружајући шансу перспективним атлетама да кроз комуникацију и повезивање са другим корисницима успешно граде своју каријеру. Sportifico је уврштен у топ 6 светских платформи према избору престижног америчког часописа и портала Entrepreneur – њихова апликација за iOS и Android је једна од најбољих у ИТ индустрији. Прошле године су похађали Start It-ов Google Launchpad програм.

Владимир Станковић и Стефан Вукобрат, PetGuards - PetGuards су при крају похађања тромесечног менторског програма у оквиру Стартуп центра Економског факултета. Похађали су такође и Startap biznis akcelerator 2017. године у оквиру менторског програма Француско-српске привредне коморе. PetGuards је платформа која спаја власнике кућних љубимаца са провереним чуварима и шетачима у ситуацијама када власници не могу да посвете неопходно време љубимцима. Поред чувара и шетача, PetGuards повезује власнике са ветеринарима, дресерима, грумерима и осталим пружаоцима услуга за кућне љубимце.

Догађај је отворен за све заинтересоване уз пријаву на info@incentar.org


Повезане странице