Новости Студентски профил Moodle

„МЕRCATOR- S“ / Пријава


24. Децембар 2019 / 13:28    1401 Views  

Центар за каријерно вођење МЕФ факултета обавештава студенте да је компанија МЕRCATOR-S“ расписала конкурс за посао током новогодишњих празника у области трговине. ,,МЕRCATOR-S“ је део МЕRCATOR групе и представља један од највећих малопродајних ланаца на тржишту Србије.

MEF fakultet - МЕRCATOR

У својој мрежи, распоређеној у више од 100 градова и места широм земље, има више од 285 Idea продавница, 35 Roda маркета.. Годинама уназад подржавају и учествују у реализацији највећих културних и друштвено одговорних догађаја у Србији. Компанија је довољно велика да подржи највеће догађаје, а довољно модерна и флексибилна да одговори на ритам времена у којем пулсира и задовољава потребе појединаца.

Као компанија која има одговоран приступ према својим запосленима, и у сарадњи са синдикалном организацијом крајем 2012. године донели су одлуку о оснивању Фондације солидарности, која има за циљ да пружи материјалну помоћ запосленима који се нађу у непредвиђеним и тешким животним ситуацијама. Пријаву за праксу можете послати на e- mail - selekcija@mercator.rs или бесплатним позивом на број – 0800/104-105 .


Повезане странице