Новости Студентски профил Moodle

На МЕФ-у свечано додељене дипломе


21. Децембар 2019 / 03:51    1819 Views  

Традиционално, у децембру, на МЕФ-у су додељене дипломе. И ове године, 20. 12. уручене су дипломе XVII генерацији студената који су дипломирали на Факултету у 2019. години, као круна рада, посвећености, истрајности и свега што су за време свог школовања научили и постигли на овом факултету.

MEF Fakultet - Dodela diploma 2019

Свечана атмосфера, добра енергија и осмеси на лицима дипломаца, професора, свих присутних.

Дипломце је поздравио декан проф. др Томислав Брзаковић, честитао им успешан завршетак студија изражавајући посебно задовољство завидним нивоом знања које су стекли на Факултету, а које ће им пружити основу у будућем раду и могућност да буду озбиљни и активни чиниоци у креирању друштвених токова.

У свом обраћању дипломцима декан је истакао да је сигуран да ће знање стечено на овој престижној високошколској установи дипломци успешно искористити и примењивати у пракси и бити у центру стварања будућих производа и осмишљавања и овладавања новим технологијама, које су основа развоја сваке земље.

Професор Брзаковић позвао је све дипломце на сарадњу у будућности у погледу размене знања, стручног усавршавања, као и свих видова помоћи које ће Факултет пружити дипломцима МЕФ-а.

Фотографије са доделе диплома погледајте у галерији.


Повезане странице