Новости Студентски профил Moodle

НАГРАДНИ КОНКУРС: Укључи се у трку за драгоцени пакет награда и прилику да покренеш свој друштвени бизнис!


22. Мај 2017 / 10:41    2085 Views  

Будући млади предузетници из Србије ће трећу годину заредом имати прилику да пријаве своје бизнис идеје на Social Impact Award, једно од најпрестижнијих такмичења на тему друштвеног предузетништва.

Уколико већ неко време чекаш последњи ветар у леђа која ће те натерати у предузетничке воде или си у потрази за довољно добром идејом за покретање сопственог бизниса, онда је Social Impact Award (SIA) прилика кројена по твојим потребама.

ШТА ЈЕ SIA?

SIA програм представља такмичење младих у друштвеном предузетништву, које се спроводи у 18 земаља широм света. Удружење Разливалиште је већ трећи пут у низу одговорно за спровођење овог програма у Србији. Победници претходних такмичења данас представљају пионире овог поља у Србији, блиставе примере употребе бизнис модела у решавању друштвених проблема. Више о њиховим постигнућима доступно је на страници пројетка.

О КОНКУРСУ

Конкурс за пријаву такмичарских бизнис модела за 2017. годину је увелико отворен и биће активан све до 31. маја за све заинтересоване узраста од 14 до 30 година. Пријављене идеје ће ући у процес селекције, а одабраних 10 финалиста учествоваће у тромесечном периоду инкубације – интензивном програму развоја бизнис модела кроз радионице са релевантним стручњацима, менторску подршку, припрему промотивног видео материјала и бројне друге активности.

Чланови стручног жирија пратиће развој ових идеја и, на основу три критеријума – друштвеног утицаја, иновативности и изводљивости идеје, изабраће три победничка бизнис модела, који ће бити награђени SIA 2017 наградом. Награда се састоји од 1.500€ почетног капитала, бесплатног учешћа на међународној SIA конференцији у Београду и даље менторске подршке. Поред тога, једна од преосталих седам идеја ће на основу онлајн гласања заједнице бити проглашена за четвртог победника и добити прилику да учествује на међународној SIA конференцији.

Преостали услови конкурса и детаљна упутства за аплицирање сажета су и доступна у SIA Водичу за аплицирање, док је пријаву могуће попунити на следећем линку.

Тим Разливалишта отвара врата током 24. и 25. маја за све заинтересоване младе људе којима су потребне додатне информације и савети у вези са конкурсом. Више информација доступно је на следећем линку.

Најбољи тренутак за промену је сада – пошаљи пријаву и ПРЕПУСТИ СЕ SIA ТАЛАСУ!


Повезане странице