Новости 1 Студентски профил Moodle
MEF NOVOSTI
МЕФ НОВОСТИ

Коју игру ТИ играш – НЛП семинар


Најава гостујућег предавања


03.11.2022. 20:34 | 1168

Коју игру ТИ играш – НЛП семинар

Центар за каријерно вођење МЕФ факултета у сарадњи са студентским парламентом организује радионицу др. Катаринe Стојановић, PR и едукаторке BrainОBrain Serbia и ауторкe Mind Up програма на тему „Коју игру ТИ играш – НЛП семинар“ које ће се одржати у среду, 09. новембра у 15 часова у просторијама факултета и преко Zoom апликације.

Др. Катарина Стојановић, по звању је доктор наука из области менаџмента и бизниса. Годинама се остваривала и напредовала у области економије и менаџмента у туризму и грађевинском сектору, но задњих година радећи на себи спознала је да је њена животна сврха у едукацији младих из области менталног здравља.

Развијајући међународни бренд BrainOBrain који се бави интелектуалним и психолошким развојем деце дошла је у контакт и са НЛП методологијом и развила свој бренд под називом Mind Up који се бави психолошким развојем омладине и одраслих.

Mind Up је НЛП програм личног раста и развоја. Kроз едукације упознајемо себе, увиђамо различитости међу људима, усвајају се знања, методе, вештине, технике и алати који доприносе бољим комуникацијским вештинама, формирању и реализацији циљева. На тај начин долази до смањења нивоа стреса, ефикаснијег управљања временом и сопственим емоцијама, остварују се бољи међуљудски односи што доводи до постизања изврсности, успеха, среће и задовољства на личном и пословном плану.

Mind Up НЛП програм је сертификован од стране НЛП ГЛОБАЛ СТАНДАРДА, чиме се гарантује стандард квалитета едукације.

Пријаву можете извршити путем линка: https://forms.gle/w7bqZVK2fWtVLFYk7


Повезане странице