Новости 1 Студентски профил Moodle

Отворен конкурс за четврти циклус програма Добар старт компаније Нелт


26. Мај 2018 / 21:04    1374 Views  

Покренут је конкурс за програм Добар старт који компанија Нелт организује са циљем да младим и амбициозним студентима и дипломцима омогући да развијају своје пословне вештине у области продаје. Заинтересовани студенти се могу пријавити попуњавањем формулара и више о програму сазнати на сајту компаније Нелт.

Dobar start - Nelt

На конкурс се до 30. маја могу пријавити сви апсолвенти, студенти завршних година и мастер студија који имају возачку дозволу Б категорије, знају енглески језик и желе да се усаврше за рад на позицији Key Account Manager-a.

У периоду од осам месеци полазници добијају прилику да раде на неколико позиција у оквиру сектора продаје и стичу знања кроз рад са менторима, као и кроз формалне тренинге и радионице.

Полазници раде у додељеним тимовима и са менторима, али функционишу и као група сарађујући међусобно на организованим заједничким тренинг-активностима, презентацијама као и на неформалним дружењима. У свакој фази програма врши се адекватна процена стручних знања, а најбољи учесници добијају стално запослење у компанији Нелт. У свакој фази програма врши се адекватна процена стручних знања, а најбољи учесници добијају стално запослење у компанији Нелт. До сада је 10 студената добило посао, због чега из године у годину расте интересовање за учешће у програму Добар старт.

Dobar start - Nelt 1 Dobar start - Nelt 2 Dobar start - Nelt 3


Повезане странице