Новости Студентски профил Moodle

Конкурc за плаћену праксу Nelt Grupa / Обавештење


14. Април 2021 / 18:17    448 Views  

Обавештавају се студенти да је компанија Nelt Grupa расписала конкурс за обављање стручне плаћене праксе. Пријави се на линку: http://bit.ly/DobarStart6.

MEF fakultet - Nelt Grupa


Nelt Grupa и ове године расписује конкурс за плаћени едукативни програм „Добар старт“. Шести пут заредом, студенти завршне године факултета, дипломци или студенти мастер студија имају прилику да кроз плаћену обуку за позицију у области Key Account Management -а у овој компанији, добију непроцењиво професионално искуство и добар старт каријере. Уколико сте вољни да ове информације поделите путем канала информисања и друштвених мрежа факултета, у прилогу Вам достављам материјале за кампању, а у наставку шаљем CV који желимо да комуницирате:

Кључ успешне каријере је у ДОБРОМ СТАРТУ! Ако желиш да стичеш искуство у области продаје за кључне купце, покажеш и примениш своје идеје и знања, свакодневно учиш кроз тренинге и рад са колегама и менторима, Нелтов плаћени развојни програм „Добар старт“ је прилика за тебе! Чекају те занимљив и динамичан посао, сјајна екипа и рад на изазовним пројектима!


  • Студент си завршне године факултета, свежи дипломац или студент мастер студија
  • Желиш да се усавршаваш у области продаје
  • Знаш енглески језик
  • Имаш возачку дозволу Б категорије


Повезане странице