Новости Студентски профил Moodle

Поносни на своје студенте: Још једна медаља


23. Новембар 2018 / 16:55    2406 Views  

Nina Jakovljevic

Наша студенткиња, Нина Јаковљевић, постигла је изузетне спортске резултате и то у једној спортској дисциплини која није распрострањена на нашeм поднебљу – америчком флег фудбалу. МЕФ честита Нини на достигнућима и захваљује на радости коју нам је пружила. Тим поводом преносимо Нинине утиске.

Кад се родила жеља за бављеве овим спортом?

Америчким флег фудбалом почела сам да се бавим 2013. године у клубу Hawks Обреновац. Након две године труда и рада први пут смо освојиле титулу првака државе. Уследила је још једна успешна сезона за мој тим, након чега сам добила позив на tryout за репрезентацију Србије, где сам изабрана на позицији квотербека.

На Balkan Bowl-у 2016. године освојиле смо треће место.

Због ситуације у клубу и повреда играчица нисмо наступиле у сезони 2017. године.

Честитке, Нина, на успеху и МВП признању!

Хвала вам. Да, изузетно сам поносна на своје саиграчице. Ове године вратиле смо се у пуном саставу и то је резултирало успесима које смо постигле - и на Отвореном првенству Београда и на Турниру у Пожаревцу, где смо освојиле прво и друго место.

Женска селекција тима Hawks нови је првак Женске флег лиге Србије! То је наша трећа златна медаља, након освојених титула 2015. и 2016. године, чиме смо постале најтрофејнији тим у овом спорту.

Хвала и на честиткама које сте ми упутили поводом МВП признања, односно што сам изабрана за најкориснију играчицу на овом првенству. Изузетно сам поласкана, али наравно да не бих имала шансу за то без тимске игре мојих девојака у тиму.

Младима поручујем...

Волела бих да се све више деце и младих људи бави овим спортом или спортом генерално, јер осећај кад постигнете успех свој тим а тиме и за себе заиста је непроцењив.

Nina Jakovljevic 1 Nina Jakovljevic 2 Nina Jakovljevic 3


Повезане странице