Новости 1 Студентски профил Moodle

Шанса каријере: плаћена обука и уговор о раду за најталентованије IT-евце


23. Мај 2018 / 14:14    1379 Views  

Nortal, водећа међународна компанија за стратешке промене и технологију, изабраће два кандидата из Србије с амбицијама да померају границе у IT индустрији, који ће провести седам дана у Талину, у Естонији, након чега ће започети четворомесечну обуку у канцеларији, у Београду, као део Summer University програма.

Nortal praksa

Изабрани IT таленти потписаће уговор о раду с компанијом Nortal већ првог дана програма, након чега ће одмах кренути с радом на актуелним пројектима.

Ово је први пут да кандидати из Србије учествују у програму који компанија Nortal организује већ 13 година у низу, а чији је циљ јачање присуства у Србији, пружање подршке заједници и развијање локалних IT талената.

Према речима Весне Корице, стручног сарадника за селекцију и регрутовање у компанији Нортал, најважније је пронаћи људе с правим ставом, будући да талентовани појединци свакако могу да стекну техничке вештине, које радно окружење захтева од њих, током четворомесечне интензивне обуке.

Од 11. до 15. јуна, у оквиру недељне обуке, кандидати ће се упознати с основним принципима рада, док ће од 18. јуна, па све до краја октобра, похађати четворомесечну обуку у канцеларији, у Београду. Већ првог дана програма, кандидати ће потписати уговор о раду, након чега ће одмах започети рад на актуелним пројектима и сарадњу с правим клијентима. Сваки кандидат ће имати ментора, који ће га спроводити кроз радне процесе.

Summer University програм основни је део Nortal - oве стратегије за развој нових генерација талената, као и самог развоја компаније, будући да се комплетно регрутовање кандидата на јуниорском нивоу одвија преко њега. Ове године, 50 младих професионалаца из Србије, Естоније, Финске и Литваније добиће прилику да учествује у Nortal Summer University програму, захваљујући коме је прошле године запослено 43 кандидата.

За више информација посетите сајт: www.nortal.com


Повезане странице