Новости Студентски профил Moodle

Од идеје до сајта - Утисци с WordPress радионице


19. Фебруар 2018 / 17:04    1548 Views  

У оквиру Зимских креативних радионица 2018. на МЕФ-у одржана је радионица WordPress. Креатори и реализатори радионице су студенти Примењених информационих технологија на МЕФ-у, Милица Илић, Ђорђе Пуцар и Лука Илић.

Учесници радионице имали су сјајну прилику – научили су како да направе веб-сајт користећи WordPress. Почев од упознавања са сервером и инсталацијом скрипти, затим безбедносним подешавањима, до финалних инсталација додатака.

MEF Fakultet - Wordpress radionica - izvestaj

Радионица је трајала три дана и одвијала се у два термина, како би учествовали сви средњошколци који су желели. Посебно мотивишуће током усвајања нових вештина учесницима је био интерактивни приступ предавача током одвијања радионице, јер је свако имао прилику да истражује и дође сам до сазнања.

Последњег дана радионице, уследио је и такмичарски део. Најбољи у креирању свог веб-сајта освојили су и вредне награде – могућност да остваре бесплатну прву годину студија на МЕФ-у, као и значајне попусте за све године студирања на МЕФ-у – и на основним и на мастер студијама.

Захваљујемо и партнерима у BalkanFun агенцији, који су подржали овај догађај у виду ваучера за попусте на аранжмане путовања а које смо имали прилику да поделимо учесницима.

Свим учесницима честитамо на успешно савладаној радионици и освојеним сертификатима, као и вештинама којима су овладали.

Представљамо вам и добитнике прва три места:

I место – Сара Крајиновић, Марија Стојановић

II место – Кристина Ђорђевић, Иван Антић

III место – Никола Буртановић, Александар Бојанић

MEF Fakultet - Wordpress MEF Fakultet - Wordpress MEF Fakultet - Wordpress MEF Fakultet - Wordpress


Повезане странице