Новости Студентски профил Moodle

Од конкурисања до запослења


22. Фебруар 2018 / 17:47    1665 Views  

Изузетно је важно да друге уверимо у своје компетенције како би нам указали своје пословно поверење. У савременом пословном свету време је једно од најважнијих ресурса – CV, пропратно писмо и интервју с послодавцима кораци су до запослења, а одређене компаније чак кандидате тестирају у знању енглеског језика и др. Управо из наведених разлога радионица Пословне вештине нашла је своје место у оквиру Зимских креативних радионица 2018. Радионицу су осмислиле и спровеле Маја Живић MA и Катарина Радловачки, МЕФ факултет.

Od konkursa do zaposlenja

Током три дана колико је трајала радионица учесници су имали прилику да савладају вештине писања CV-a, мотивационог писма као и да се упознају са тестовима које послодавци обично дају приликом селекције кандидата. Сваки учесник тако је добио најбољу верзију сопствене пословне биографије. Изузетно занимљиво је било и знање и искуство гостујућег предавача, Ане Пузовић из HR агенције Workforce, која је предочила процес и принцип регрутације кандидата за посао.

Једнако је било занимљиво и такмичење у оквиру радионице. Сваки учесник је снимао видео где је представио себе и своје компетенције за освајање стипендије на МЕФ факултету.

Сви учесници успешно су завршили радионицу, а најбољи су добили награде у виду могућности умањења школарине и на основним и на мастер академским студијама на било ком смеру на МЕФ факултету, као и књигу Start-up начин Ерика Риса.

Свим учесницима честитамо на постигнутим резултатима, а Ани Пузовић захваљујемо на учествовању и залагању, као и партнерима у Balkan Fun-у, који су добитницима поклонили ваучере за путовања.

Представљамо вам најбоље учеснике:

I место - Наталија Ђорђевић

II место - Анђела Јанковић

III место - Алекса Стојановић и Кристина Бајић

MEF Fakultet - Od konkursa do zaposlenja 1 MEF Fakultet - Od konkursa do zaposlenja 2 MEF Fakultet - Od konkursa do zaposlenja 3 MEF Fakultet - Od konkursa do zaposlenja 4 MEF Fakultet - Od konkursa do zaposlenja 5 MEF Fakultet - Od konkursa do zaposlenja 6 MEF Fakultet - Od konkursa do zaposlenja 7 MEF Fakultet - Od konkursa do zaposlenja 8 MEF Fakultet - Od konkursa do zaposlenja 9 MEF Fakultet - Od konkursa do zaposlenja 10 MEF Fakultet - Od konkursa do zaposlenja 11 MEF Fakultet - Od konkursa do zaposlenja 12 MEF Fakultet - Od konkursa do zaposlenja 13 MEF Fakultet - Od konkursa do zaposlenja 14 MEF Fakultet - Od konkursa do zaposlenja 15 MEF Fakultet - Od konkursa do zaposlenja 16


Повезане странице