Новости Студентски профил Moodle

Одлична прилика за боље студирање!


14. Јул 2018 / 16:50    10847 Views  

Већ студирате, а нисте задовољни квалитетом студија на високошколској установи коју похађате?

Желите савремену наставу, више практичног рада, бољу комуникацију с професорима, динамично полагање колоквијума и испита, поштовање договорених термина, успешну каријеру након дипломирања?

Имамо решење!


Студирајте оно што волите на начин који желите – у савременим кабинетима, малим групама студената, на факултету где је СТУДЕНТ НА ПРВОМ МЕСТУ!

Академско знање је неопходна основа приликом уласка у пословни свет, али студенти морају имати индивидуалну перспективу за успех на тржишту. Интерактивна настава на МЕФ-у подстиче критичкo размишљање и развијање пословних компетенција које су у складу са савременим пословним окружењем. Попут светских реномираних високообразовних институција, МЕФ студентима омогућава доступна снимљена предавања у било које време као и полагање колоквијума и обављање предиспитних обавеза приступом студентској платформи с компјутера, таблета или мобилног телефона.

Контактирајте нас да заједно утврдимо најуспешнији пут Вашег студирања и да Ваша диплома буде у складу са савременим пословним окружењем – стекните МЕФ звање, знање и вештине који ће Вас издвајати на тржишту рада!


Официјелни контакт за упис

+381 69 770 635 upis@mef.edu.rs

Јеврејска 24
11000 Београд - Србија


Радно време:
Радним данима 9-17 hПовезане странице