Новости Студентски профил Moodle

Online бесплатни курс / Обавештење


03. Април 2020 / 00:40    2566 Views  

Центар за каријерно вођење факултета за примењени менаџмент, економију и финансије - МЕФ вас позива да се прикључите online бесплатним курсевима и тиме проширите ваше знање и унапредите вештине из разних области.

MEF fakultet - Online бесплатни курс

Енглески језик је веома битан уколико желите да напредујете на глобалном тржишту које се брзо мења. Због разлика између енглеског који користимо на радном месту и оног који користимо у свакодневним ситуацијама, бесплатни курс који је дизајниран да уважи ове разлике можете пронаћи на линку: https://www.britishcouncil.rs/english/mooc/english-for-the-workplace.

Овај бесплатни курс је одличан за људе који уче енглески и желе да побољшају своје знање енглеског како би пронашли бољи посао. Користан је и младим професионалцима који су на почетку своје каријере и желе да побољшају своје знање. Дванаест златних лекција за прављење радне биографије и мотивационог писма на енглеском језику можете наћи на линку: https://www.krojacevaskola.com/kursevi/online/top-cv-i-motivaciono-pismo.

Индијски Институт за Менаџмент је отворио бесплатни курс на коме можете унапредити вештине комуникације, превазићи баријере и изазове у пословној комуникацији . Курс можете пронаћи на линку: https://www.edx.org/course/effective-business-communication.

Преко 500 различитих курсева из области програмирања, науке и уметности можете наћи на линку: https://www.freecodecamp.org/news/ivy-league-free-online-courses-a0d7ae675869/.

Искористи време на прави начин и остани код куће.


Повезане странице