Новости Студентски профил Moodle

Предавање Хуманитарног тима „Не значи не“ / Извештај


19. Март 2021 / 11:39    952 Views  

Студентски парламент Факултета за примењени менаџмент, економију и финансије вас обавештава да је хуманитарни тим одржао предавање на тему „Не значи не“, чији је циљ био информисање о тренутној актуелној теми, сексуалном насиљу, мобингу и теме попут како препознати насилника, облике психичког и физичког злостављања.

MEF fakultet - Не значи не


Предавање се ораганизовало 07. марта са почетком у 18 часова, преко апликације Zoom. Предавач овог предавања била је Мр Анђелка Јелчић, специјални педагог. Анђелка је дипломирани дефектолог-специјални педагог, породични психотерапеут са едукацијом из системске породичне психотерапије на Институту за ментално здравље у Београду. Стручну праксу обавила је у Дневној болници за болести зависности “Прим.др Бранко Гачић”, у оквиру Института за ментално здравље. Специјализована је за рад са паровима и појединцима који имају потешкоћа у емоционалној вези или браку.

Бави се и породичним приступом болестима зависности, развојним потешкоћама појединца и породице, процесима туговања након губитка члана породице или блиске особе, поремећајима исхране. Има искуство у раду са децом и младима са тешкоћама у одвајању и социјалним интеракцијама. Аутор је неколико публикација стручних радова у иностраним часописима, као и књиге о женама и болестима зависности – Пут лептира.


Повезане странице