Новости 1 Студентски профил Moodle

Гостујуће предавање Филиппоса из компаније Delhaize Serbia / Најава


24. Март 2021 / 01:36    130 Views  

Центар за каријерно вођење Факултета за примењени менаџмент, економију и финансије у сарадњи са Студентским парламентом организује гостујуће online предавање на тему „Маркетинг од идеје до реалности“ које ће се одржати у среду, 31. марта са почетком у 14 часова, преко апликације Zoom. Предавање ће бити одржано од стране Филиппоса Нанопоулоса, који тренутно ради на позицији Head of Marketing у компанији Delhaize.

MEF fakultet - Delhaize Serbia


Филиппос Нанопоулос, млађи син у породици оца Грка и мајке Београђанке, своје маркетиншко искуство од 15+ година започео је у агенцији Leo Burnett 2006. године где је радио четири године и са свог положаја BTL Еxecutive-a, дошао до позиције Account Director-a. Након тога, наставио је каријеру у FMCG индустрији (8+ година), најпре у компанији Marbo, члан компаније PepsiCo International као Brand Manager, где је радио једну и по годину, а потом у компанији Jaffa Crvenka, где је радио три и по године одакле са позиције Group Brand Manager-a прелази у Atlantic Grupa-у где је прво обављао функцију Senior Brand Manager-a у компанији Soko Štark, а од априла 2016. био је нс позицији Marketing Director у Foodland-у.
Током каријере радио је на позиционирању брендова, дефиницији и имплементацији развоја производа, креативним платформама, маркетиншким активностима, као и на њиховом планирању и реализацији, како у регији тако и ван ње.

Компанији Delhaize Serbia (чланици Ahold Delhaize Group) придружује се на позицији руководиоца оперативног маркетинга 2018. године и тако улази у retail индустрију , задужен за дефинисање и спровођење стратегије маркетинг комуникације за брендове (Maxi, Mega Maxi/Tempo, Shop&Go), споровођење активности које су усмерене на купце и корпоративни идентитет брендова уз праћење трендова на тржишту и креирање активности и кампања које ће допринети јачању позиције компаније. Уколико сте заинтересовани да чујете нешто ново и проширите већ постојећа знања из сфере маркетинга као и да чујете искуства која Филиппос може да подели са Вама, пријаву можете извршити путем следећег линка: https://forms.gle/C7QSXT3gC9MGCPzbA.

Видимо се!


Повезане странице