Новости Студентски профил Moodle

Открили смо срж и тајне успешног freelancing-a - Утисци с Freelancing радионице


19. Фебруар 2018 / 18:39    1551 Views  

Једно од најинтригантнијих занимања савременог доба било је тема посебне радионице у оквиру Зимских креативних радионица 2018. на МЕФ-у. 

MEF Fakultet - Утисци с радионице Freelancing

Изузетно популарно занимање које се појавило подстакнуто техничким развојем, а које омогућава изражавање креативности појединца побуђује пажњу већ и у средњошколском добу. Међутим, с обзиром на то да је за успешно бављење овом делатношћу неопходна и одлична предузетничка способност као и едукација у области дигиталног маркетинга а уз незаобилазну комуникацију путем друштвених мрежа, о свим наведеним сегментима с учесницима су разговарали идејни творци и реализатори радионице, Немања Стојковић и Жељко Ондрик, сарадници у настави на МЕФ-у.

Посебно занимљив сегмент наступио је другог дана радионице, када је о својим почецима и путу до данашње успешне каријере причао гостујући предавач, Милош Радовановић, business coach, власник и оснивач Radovanovic coaching-a, један од водећих тренера у сфери freelancing-a са наших простора и то на светском нивоу. Милош је учесницима пружио драгоцене смернице, указао на законитости усмеравања садржаја ка онима којима га намењеујемо.

Последњег дана радионице, учесници су, подељени у тимове, имали прилику да примене научено у виду pitch deck-а – симулацијом иницијалног разговора с инвеститором, а један од чланова инвестиционог одбора формираног за потребе радионице био је управо Милош Радовановић, те су учесници и на својим конкретним примерима добили драгоцене савете.

Најуспешнији су добили награде -  могућност да остваре бесплатну прву годину студија на МЕФ-у, као и значајне попусте за све године студирања на МЕФ-у – и на основним и на мастер студијама, књигу Marketing like, а знатан број учесника добио је и ваучер за попуст на аранжмане путовања које је припремио наш партнер BalkanFun,.

Посебну захвалност упућујемо и Милошу Радовановићу на издвојеном времену, залагању и награди у виду бесплатна 2 часа за тим који је освојио прво место.

 Свим учесницима честитамо на успешно савладаној радионици и освојеним сертификатима, као и вештинама којима су овладали.

Представљамо вам и добитнике прва три места:

I место – Ненад Колаковић, Јелена Станојевић, Драгана Прелић, Петар Петроз

II место – Зорана Миловановић, Сара Крајиновић, Марија Тадић

III место – Владимир Јовановић, Ивана Гајић

MEF Fakultet - Freelancing MEF Fakultet - Freelancing MEF Fakultet - Freelancing MEF Fakultet - Freelancing MEF Fakultet - Freelancing MEF Fakultet - Freelancing MEF Fakultet - Freelancing MEF Fakultet - Freelancing MEF Fakultet - Freelancing


Повезане странице