Новости 6 Студентски профил Moodle

Панел дискусија „Све што сте желели да знате о продаји, а нисте имали кога да питате“ / Пријава


05. Март 2020 / 21:07    934 Views  

Центар за каријерно вођење факултета за примењени менаџмент, економију и финансије -МЕФ вас позива да присуствујете панел дискусији под називом „Све што сте желели знати о продаји, а нисте имали кога да питате“ о коме ће причати Драган Станковић. Панел дискусија ће се одржати 25.03.2020. у 14:30 часова у амфитеатру.

MEF Fakultet - Panel diskusija  - Sve sto ste zeleli da znate o prodaji a niste imali koga da pitate

Драган Станковић има 30 година искуства у продаји, од позиције комерцијалисте до руководећих позиција, на различитим нивоима  одлучивања, у разним индустријама.

2001 године са уласком у индустрију осигурања, стиче искуства у формирању продајних тимова, обукама и руковођењу.

Од 2007. године почиње да ради  као тренер и консултант продаје, за домаће и стране корпорације, кроз обуке, тренинге и процесе унапређења продајних тимова.

Од 2009 до 2013 као тренер и консултант, спроводио процесе акционог и стратешког планирања, као и имплементацију у скоро 100 локалних самоуправа у Србији.

Оснивач „Еуро Консултант“ доо, са екипом колега различитих струка, спроводе процесе унапређења у области продаје, организације и процедура, руковођења и увођења потребних промена, са циљем јачања пословних резултата.

Радионица „Све што сте желели знати о продаји, а нисте имали кога да питате“ је креирана за почетнике, који углавном имају или немају став о продаји, а да при томе нису упознати са продајним процесима, техникама, вештинима и алатима који су неопходни да би се продајне активности спроводиле са успешним резултатом.

Са друге стране, продаја нас окружује било где и било када, како у пословном тако и приватном животу, што значи да ако не препознамо моменат када би било добро да „продамо“ себе, предлог или идеју, учиниће то неко други.

У 90 минута радионице, једноставним српским језиком биће вам представљене технике, вештине, алати и неки од начина, које можете употребити одмах након завршетка. Такође, оставићемо мало времена и за ваша питања или недоумице везане за тему, а циљ који желимо да постигнемо је да након радионице имате јаснију слику, шта је то „Продаја“!

 

ЦКВ – Центар за каријерно вођење


Повезане странице