Новости Студентски профил Moodle

Плаћена пракса за српске студенте у Египту на пројекту „Пробуди се!“


09. Мај 2017 / 14:31    1461 Views  

Највећа и најстарија студентска организација AIESEC са својим локалним комитетом у Александрији, у Египту, нуди плаћену праксу студентима завршних академских или пост-академских студија преко свог тренутно актуелног пројекта „Пробуди се“! Тражи се млада особа авантуристичког и креативног духа која ће се бавити претежно маркетингом и екстерним и интерним маркетиншким кампањама, радиће на повећању квалитета односа са корисницима и члановима и да у свему томе сарађује са продајним тимом ове AIESEC канцеларије, како би се што боље позиционирали на тржишту и међу египатским студентима. Месечна плата износи 2000 египатских фунти, а смештај је обезбеђен.

У све бржем и комплекснијем развитку светског тржишта, стручног и професионалног усавршавања никад није доста. AIESEC, још од оснивања 1948. управо ради на томе да научи младе људе како да препознају своје потенцијале и употребе их на најбољи могући начин. Данас, имамо више од 480.000 завршених размена, за чије спровођење су задужени млади лидери који верују да свет може да буде боље место за живот.

Оно што је специфично за сваку AIESEC праксу јесте што је у иностранству, и то је један од начина како јасније спознати себе и своје могућности, јер је у питању потпуно ново и изазовно окружење. AIESEC пракса студенте учи независности, самосталном располагању новцем, нуди прилику да се упозна доста људи из стручне бранше и оствари пуно контаката и пријатељстава, а не треба заобићи и професионални развој који ће студенту повећати предиспозиције за касније тражење сталног посла.

Искуства других људи који су учествовали на AIESEC-овом Global Talent програму стручних плаћених пракси се могу видети овде, а све додатне информације у вези са овом самом праксом у Александрији или о другим праксама се могу добити писањем на мејл: prakse.aiesec@gmail.com.


Повезане странице