Новости 1 Студентски профил Moodle

Позив на стручну праксу - WORKFORCE


08. Мај 2017 / 14:53    1292 Views  

Поштовани студенти мастер студија МЕФ факултета,

Ради подизања ваших компетенција из области за коју се усавршавате, Центар за каријерно вођење МЕФ факултета настоји да вас редовно обавештава о упражњеним позицијама за практиканте, јер управо радно искуство је оно што ће вам донети предност у односу на остале кандидате при запошљавању након завршених студија. Свакако, уколико као практикант дате свој максимум, то неретко буде запажено, па је тако  чест случај да се студенти најчешће и запосле управо у фирми у којој су обављали стручну праксу.

Овај пут, агенција за запошљавање која пружа свеобухватна решења из области управљања и развоја људских ресурса WORKFORCE из Београда, тражи практиканта у сектору продаје. У оквиру WORKFORCE групе у Србији послују агенција за запошљавање  WORKFORCE и Студентска задруга S servis. Након завршетка стручне праксе, компанија студенту издаје потврду о обављеној стручној пракси.

Рок за конкурисање је 13. мај 2017.

За више информација кликните на следећи линк:

https://poslovi.infostud.com/posao/Praktikant-u-sektoru-prodaje/Workforce/168864?utm_source=recommend_to_friend-transakcioni&utm_medium=email&utm_campaign=06-05-2017


Повезане странице