Новости Студентски профил Moodle

Позивамо вас на Вождовачки сајам запошљавања


28. Новембар 2018 / 10:00    1599 Views  

Центар за каријерно вођење МЕФ факултета позива заинтересоване студенте на Вождовачки сајам запошљавања, који ће се одржати 30. новембра 2018. године у периоду 10-15h у Вождовачком центру „Шумице“ (Устаничка 125 А).

Званично отварање је у 11h. Сајам отварају Добросав Марић, директор Филијале за град Београд, Драгомир Петронијевић, члан Већа Града Београда и Вук Мирчетић, председник Савета за запошљавање ГО Вождовац.

Vozdovacki sajam 2018

Циљ сајма је да, након успостављања непосредног контакта између послодаваца који имају потребу за запошљавањем радника и незапослених лица која активно траже посао, послодавци обезбеде одговарајуће кандидате односно да незапослена лица заснују радни однос.

Истог дана биће организован и Вождовачки пословни форум, Округли сто „Запошљавање социјално искључених категорија грађана“, с почетком у 12h. Након званичног отварања кад ће се обратити Добросав Марић, директор Филијале за град Београд и Драгомир Петронијевић, члан Већа Града Београда, следи панел дискусија. Модератор Округлог стола је Весна Живковић-Костић, начелник Одељења за програме запошљавања и предузетништво, а међу саговорницима је доц. др Татјана Јановац, руководилац Центра за каријерно вођење МЕФ факултета.

Због ограниченог броја места за учешће на округлом столу, неопходна је претходна пријава.

Пријаве слати са назнаком „Округли сто“

Вук Мирчетић (ГО Вождовац)

vuk.mircetic@vozdovac.rs

Више о предстојећем догађају можете сазнати овде.


Повезане странице