Новости 6 Студентски профил Moodle

Позориште Славија / Пријава


09. Март 2020 / 16:43    886 Views  

Факултет за примењени менаџмент, економију и финансије - МЕФ вас позива да се пријавите за бесплатне карте у позоришту Славија поводом 19. Међународног позоришног фестивала. Пријаве можете слати на мејл: nadja.petrovic@mef.edu.rs.

MEF fakultet - Позориште Славија

Студенски парламент у сарадњи са позориштем Славија позива све запослене и студенте факултета да се пријаве за позоришни фестивал „Славија 2020“ који се одржава од 9. до 16.03.2020. године у Београду. Првих 10 карата су бесплатне, док на остале карте можете остварити 50% попуста. За пријаву је потребно доставити име, презиме и назив представе и послати је путем мејла. Позориште „Славија“ је основано 26.12.1995. године и за своје 23 године постојања извели су преко 120 премијера. Представе се изводе из вечери у вече, што их издваја од осталих. О јединствености овог позориште у Београду и Србији говори специфични дух и оригиналне позоришне концепције. За јако кратко време привукли су велику пажњу стручне јавности и многобројних гледалаца.

На сцени овог позоришта можемо видети како светске и домаће класике тако и савремену домаћу драмску продукцију, али и различите жанрове на репертоару. Након учествовања на многобројни фестивалима, позориште „Славија“ је 2002. године основала сопствени међународни Фестивал. Сваки студент или запослени који добије бесплатну карту или попуст мора лично да преузме карте на благајни позоришта, два дана пре саме представе. Више информација о позоришту и репертоару можете видети путем линка: https://www.pozoriste-slavija.co.rs/festival-english/.


Повезане странице