Новости 1 Студентски профил Moodle

Пракса – анализирање бизниса у Немачкој


03. Мај 2017 / 10:35    2122 Views  

И ове недеље студентска организација AIESEC у сарадњи са интернационалним немачким гигантом Deutsche Post DHL Group нуди студентима завршних година бизниса и менаџмента стручну плаћену праксу, овог пута у Бону!

Компанија Deutsche Post DHL Group тражи амбициозну особу авантуристичког духа која је спремна да одређено своје време посвети надгледању и контроли бизнис процеса у компанији и да са партнерима ради на унапређивању односа. Заједно с тим, практикант би имао прилику да ради на креирању предлога, идеја и планова за још боље позиционирање компаније на тржишту и на планирању стратегија за привлачење нових корисника и партнера. Месечна плата би износила 900 евра а познавање енглеског језика је неопходно.

Оно што је специфично за сваку AIESEC праксу јесте што је у иностранству, и то је један од начина како јасније спознати себе и своје могућности, јер је у питању потпуно ново и изазовно окружење. Независност доноси самостaлност и обрнуто а свако додатно лично и професионално усавршавање и ново искуство од великог је значаја пред касније тражење сталног посла, јер се тада, по предиспозицијама, види очигледна разлика међу кандидатима.

Искуства других људи који су учествовали на AIESEC-овом Global Talent програму стручних плаћених пракси се могу видети овде, а све додатне информације у вези са овом самом праксом у Бону се могу добити писањем на мејл: prakse.aiesec@gmail.com.


Повезане странице