Новости 5 Студентски профил Moodle

Конкурс за плаћену стручну праксу: Интернет маркетинг - IKEA


11. Март 2019 / 13:21    1206 Views  

Центар за каријерно вођење МЕФ-а обавештава студенте о актуелном конкурсу за плаћену стручну праксу компаније IKEA.

MEF FAKULTET - Praksa Ikea

Е-Talent Factory је иницијатива којом компанија IKEA жели да се приближи студентима завршних година на дипломским и постдипломским студијама и пружи им могућност стручног усавршавања у области интернет пословања, кроз програм плаћене стручне праксе у трајању од 12 месеци. Програм се заснива на принципу talent-acquisition и посвећивању пажње потребама заједнице за додатним програмима професионалног развоја за младе.

Циљ праксе је сарадња с факултетима и омогућавање студентима да пронађу додатни начин усавршавања у области веба и дигиталне сфере. Пракса је плаћена и траје 12 месеци, а од студената се очекује присуство у оној мери у којој им факултетске обавезе дозвољавају. Компанија IKEA студентима на пракси пружа могућност да се развијају у областима свог интересовања, без обзира на академску позадину и претходно искуство. Области покривене праксом су информационе технологије, web merchandising, web design и web editing


Услови:

  • познавање дигиталних медијских канала
  • умеће у објашњавању комплексних проблема и процедура
  • поседовање вештине анализе и решавања проблема
  • добре вештине комуникације
  • знање енглеског језика

Пријавесе на праксу:

Припремити YouTube видео у ком ћете рећи зашто желите да учествујете у овом програму и у ком ћете представити своје интересовање и страст за област web и дигиталног пословања, али и уређења простора.

Линк ка свом YouTube видео материјалу пошаљите на etalent.factory.rs@ikea.com најкасније до 10. марта 2019. године.


Повезане странице